Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

KOZINA D.O.O.

Hidravlični cepilci in transportni trakovi za drva, kibla za viličarje, Kozina d.o.o., Kranj


Pintarjeva ulica 5, 4000 Kranj
...... Prikaži tel
Prikaži web

Začetki podjetja Hidravlični cepilci in transportni trakovi za drva, kibla za viličarje, Kozina d.o.o., Kranj, segajo v leto 1993, ko so začeli izdelovati avtomatsko mehansko tehtnico za tehtanje krompirja ter transportne trakove za rabo v kmetijstvu. Tehtnica je bila tedaj v kmetijski predelavi eden najbolj iskanih izdelkov.

Sledili so potrebam trga ter proizvodnjo kmetijskih strojev, priključkov za viličarje ter transportnih trakov razširili na današnji obseg.

Od leta 1995 pa se v podjetju Hidravlični cepilci in transportni trakovi za drva, kibla za viličarje, Kozina d.o.o., Kranj, udeležujejo Pomurskega sejma v Gornji Radgoni. V tem času so izdelki na mednarodnih ocenjevanjih kmetijske mehanizacije in opreme prejeli številna priznanja in nagrade. Priznanja, ki vedno znova potrjujejo kakovost izdelkov in storitev, ter hkrati vzpodbujajo, da nikoli ne zamudijo koraka s časom.

Za vse dodatne informacije kontaktirajte Hidravlični cepilci in transportni trakovi za drva, kibla za viličarje, Kozina d.o.o., Kranj, na telefonsko številko 04/ 232 - 82 - 38.

PONUDBA

Izdelki

Izdelujejo kmetijske stroje za sortiranje, čiščenje ter pakiranje krompirja in čebule, priključke za viličarje in različne transportne trakove.

● Kmetijski stroji (skladiščna tehnika)

● Gozdarski stroji in oprema

● Priključki za viličarje

● Transportni trakovi

● Razni kovinski izdelki

Servis

Nudijo servis vseh izdelkov. Na vašo servisno zahtevo odgovorijo v nakrajšem času in se trudimo, da okvaro na stroju odpravijo v 48 urah. Garancija na izdelek iz njihove proizvodnje je 1 leto. V času garancije jamčijo vsa popravila. Rezervne dele zagotavljajo deset let od časa nakupa izdelka.

Storitve

Nudijo vam:

● Razrez in krivljenje pločevine

● Pribijanje pločevine

● Varjenje

● Rezervni deliZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.