Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

HOTEL TRIPIČ, GOSTINSTVO IN TURIZEM, D.O.O.

hotel in restavracija tripic bohinjska bistrica


Triglavska cesta 13, 4264 Bohinjska Bistrica
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Družinski hotel in restavracija Tripič v Bohinju razpolaga s 50 ležišči v dvoposteljnih in povezanih družinskih sobah. V restavracijah imamo prostora za večje skupine do 150 oseb, na poletni pokriti terasi pa za 90 oseb. Kot specializiran hotel za pohodništvo in kolesarjenje vas opremimo z vsemi potrebnimi inf. in opremo. Pripravljamo ugodne pakete tekom celega leta. V restavraciji ponujamo predvsem domačo Bohinjsko hrano, tako vegetarijanci kot ljubitelji odličnih pic bodo prišli na svoj račun.

Hotel
Manjši družinski hotel v Bohinju, s skupno 17 sobami s 3 zvezdicami, s sejno sobo za do 30 udeležencev, dvema restavracijama za do 150 oseb, veliko pokrito poletno teraso, velikim osvetljenim parkiriščem, brezplačnim internetom. Za vas smo odprti vsak dan celo leto že od 1986 dalje. Brezplačno vam je na voljo veliko osvetljeno parkirišče, ki je primerno tudi za avtobuse. Garaža za motorje in kolesa ter shramba za smuči sta brezplačni. V sklopu nočitve z zajtrkom, pol- ali polnega penziona nudimo našim gostom bogat samopostrežni zajtrk. Kosilo ali večerjo pa si izbirajo ali po a la-carte jedilnem listu ali pripravimo samopostrežni bife ali več menijev na izbiro (odvisno od števila gostov v hotelu).

Seminarji
Za poslovna srečanja, konference ali seminarje vam je na voljo konferenčna dvorana. Po predhodnem dogovoru organiziramo tudi prevoze in izlete po bližnji okolici. Lokacija našega hotela vam za oddih in sprostitev ob poslovnem dogodku omogoča številne aktivnosti v vsakem letnem času: Vodni park Bohinj (50m), smučišče Kobla (450m), smučišče Vogel (9km), Pokljuka (25km), Bohinjsko jezero (5km), Sava Bohinjka (200m). Pozimi vam uredimo smučanje, snežni rafting, nočno sankanje, drsanje, itd…, poleti pa plavanje, kajak ali kanu, rafting na Savi, itd… Ker smo dobesedno obdani z hribi in gorami, vam organiziramo krajše ture po okoliških planinah. Vse, kar morate storiti Vi je, da nam pošljete povpraševanje, za vse ostalo bomo poskrbeli mi!

Pohodniški hotel

Našim gostom smo pripravili različne možnosti pohodov, planinarjenja ali izletov po bohinjskih planinah, hribih in gorah. Sodelujemo z agencijo Alpe d.o.o. iz Bohinjske Bistrice, ki poleg strokovno usposobljenih vodnikov nudi tudi možnost izposoje ali nakupa plezalne opreme, pohodnih palic, pohodnih in plezalnih čevljev priznanih znamk, kot so Petzl, Mammut, Caribee, Tehnomat, Kohla, Berghaus, Fusalp, Scarpa, itd.

Kolesarski hotel
Na recepciji hotela prodajamo kolesarski vodnik Matjaža Žmitka: Bohinj za gorske kolesarje; na vpogled pa vam nudimo Sidartin Veliki kolesarski vodnik po Sloveniji. Poleg koles, ki jih imamo na voljo za izposojo skozi celo leto, pripravljamo tudi posebne kolesarske programe:
Restavracija

Tradicija gostilne in picerije Tripič sega v leto 1986, ko sta zakonca Vera in Krsto iz znane Trojarjeve vile zgradila objekt s 5 sobami in gostilno z 80 sedeži ter picerijo z 40 sedeži. Jedilni list Tripič 2 restavraciji in poletna pokrita terasa
Domača bohinjska kuhinja:
Hišne specialitete:Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.