Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

HOTEL TROJANE, KLARA SMRKOLJ, S.P.

hotel rooms trojane trojane


Trojane 27, 1222 Trojane
...... Prikaži tel

Hotel, rooms Trojane

Hotel Trojane je eden izmed kompleksov, kjer poskrbimo, da vam je med bivanjem pri nas udobno, ter da vse poteka kot mora potekati na dopustu oziroma v prostem času. Grajen je v alpsko-domačem slogu, ki poskrbi za pozitivne občutke, saj je izgled hotela temu prilagojen in izgleda izjemno domač. Obilje lesa in negovanega cvetja prispeva k občutku domačnosti, sprehod po bujnem zelenju urejenega hotelskega vrta pa zagotovo pripomore k sprostitvi gosta.

Hotel Trojane se nahaja v čudovitem naravnem okolju, ki ga lahko opazujete iz balkona vaše sobe, ter tako uživate v sprostitvi in lepotah živalskega ter rastlinskega sveta. Trojane kot mesto, imajo pomembno zgodovinsko vlogo, saj so nekdaj bile trgovska, vojaška, prometna in poštna postojanka. Destinacija je idealna za vse ljubitelje narave, saj je tudi Blejsko jezero oddaljeno le eno uro vožnje od kompleksa Trojane, medtem ko se v drugo smer nahaja Postojnska jama, ki je ena izmed največjih slovenskih naravnih lepot in znamenitosti. Sicer pa je okoli območja, ne daleč stran, precej smučarskih centrov, kjer si lahko privoščite malce športnega gibanja in rekreacije. Naš kompleks je zagotovo prava izbira za vse, ki ste radi v mirnem okolju, tako se lahko odpravite na sprehod po območju, ter poskusite trojanske krofe, ki so tako značilni za naš kraj. V hotelu vam je na voljo 22 enoposteljnih, dvoposteljnih, triposteljnih in štiriposteljnih sob oziroma apartmajev, prav vsi pa so opremljeni s kopalnico, televizijo, balkonom in telefonom. Torej razpolagamo s kar 67 ležišči, ki so razporejena v treh nadstropjih. Ponujamo vam tudi mnogo kulinaričnih užitkov, saj vas v restavraciji Trojane popeljemo v svet odlične hrane in vrhunskih vin.

Potrebujete kratek oddih? Morda daljši dopust?

Mi smo pravi naslov za vas! Ne odlašajte, kontaktirajte nas še danes in si zagotovite čudovite počitnice v naravi, po ugodnih cenah! Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.