Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

MOJ GYM, OSEBNO TRENERSTVO, MATEJA SEKAC KAJZER S.P.

individualno trenerstvo ljubljana osebni trening po meri ljubljana osebna fitnes trenerka ljubljana


Lavriceva ulica 3, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
Prikaži web

Individualno trenerstvo Ljubljana, osebni trening po meri Ljubljana, osebna fitnes trenerka

Zdravo, sem Mateja. Osebna fitnes trenerka z mednarodno priznano licenco združenja "Association of fitness professionals". V otroštvu sem se ukvarjala z atletiko, danes pa sem navdušena nad tekaškimi maratoni, traili, fitnesom, iyengar in acro jogo. Zanima me tudi tek preko ovir in poligonov, ter nasploh urjenje telesnih veščin, ki presegajo rekreativne okvirje. Nudim individualno trenerstvo z veliko mero zasebnosti in prilagodljivosti stranki. Vadba je popolnoma podrejena potrebam in ciljem stranke, katere preučiva in določiva skupaj. Urnik se ravno tako sestavi glede na življenjski ritem stranke, ne glede na uro in dan. Trenira se v prijetni manjši zasebni telovadnici ali v skrbno izbranih kotičkih v naravi v vseh letnih časih in vseh vremenskih pogojih. Po dogovoru svetujem tudi glede zdravih prehranjevalnih navad.   

ZAKAJ JE POMEMBNO, DA SMO FIT OZIROMA V DOBRI TELESNI KONDICIJI

Ce smo v dobri telesni kondiciji, pripravljenosti, formi, fit… kakorkoli že imenujemo, smo bolj zdravi, imamo vec energije, smo mentalno in čustveno bolj stabilni, skratka zmoremo več. Glede na sodoben nacin življenja, ki je hiter, intenziven in stresen, je logično in prav, da si prizadevamo, da smo fizično in psihično čim bolje pripravljeni na raznolike izzive. Komponenti fizicno in psihicno sta mocno prepleteni in pogojeni. Vsak ima že izkušnjo, kako ga je ob kakšni stresni situaciji ali nerazpoloženosti fizicna aktivnost hitro razvedrila in mu umirila misli. Vse je v glavi bi rekel marsikdo, tisti, ki imajo nekaj vec izkušenj v športu pa vedo, da je pot do glave skozi telo. V telesu, ki je zdravo, lepo (ne glede na starost), vitalno in ima zadosti energije biva osebnost (duša, ce želite), ki razume in sprejema življenje tako kot je, je pomirjena, srečna in izpolnjena v svojem bivanju. Torej, ce želimo da telesno in umsko dobro funkcioniramo, bomo najprej poskrbeli, da se bomo v svoji koži čim bolje počutili, da bomo zdravi, zadovoljni s svojim izgledom, skratka pozitivno naravnani. Moj slogan: “VZDRŽLJIVOST, MOČ, GIBLJIVOST”! Telo, ki je vzdržljivo, mocno in gibljivo je vitalno in zdravo. Dolgo in dobro nam lahko služi, se hitro obnavlja in celi, nam je v veselje. Prijavite se za free poiskusni trening!  Za vsa dodatna vprašanja sem vam dosegljiva preko telefonske številke. Ne spreglejte moje spletne strani in ponudbe!


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.