Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

NOVOHLAD, PROIZVODNJA IN TRGOVINA, D.O.O.

Inox izdelki za mesarje hladilne zmrzovalne komore


Nova vas 57, 1385 Nova Vas
...... Prikaži tel
Prikaži web

Inox izdelki za mesarje, hladilne, zmrzovalne komore

NOVOHLAD, proizvodnja in trgovina, d.o.o.,  smo podjetje, ki vam že vrsto let nudi inox izdelke za mesarje, hladilne in zmrzovalne komore, ter ostalo hladilniško in inox opremo. Podjetje NOVOTRADE trži hladilnice ter hladilne in zmrzovalne komore blagovne znamke Novohlad. Blagovna znamka Novohlad je znamka z dolgoletno tradicijo. Kvaliteta izdelkov zadošča zahtevam trgov držav bivše Jugoslavije in EU. Tehnične lastnosti izdelkov so skladne z evropskimi standardi, katere prevzemajo članice EU (SIST EN). Na področju gradnje hladilnih in zmrzovalnih komor nudimo celovite rešitve, vključno z vso dodatno opremo, kot so transportni tiri, regali, kljuke itd. Opravljamo pa tudi vzdrževanje in obnovo starih hladilniških objektov.  O naši uspešnosti priča tudi seznam naših referenc! Zaupajo nam mnogi, zaupajte nam tudi vi!

INOX IZDELKI

V hladilnicah uporabljamo razne zaščite sten, da preprečujemo poškodbe sten panelov pred udarci raznih vozčkov, palet ipd. Zaščite so lahko izdelane iz krivljene nerjaveče pločevine, nerjavečih cevi ali iz trde plastike (PE). Izdelujemo zaščite po želji stranke in po izmerah prostora. Sem spadajo razni regali, cevne in vogalne zaščite, sifoni, ter talne odtočne rege in kanali.

HLADILNE IN ZMRZOVALNE KOMORE

Hladilne in zamrzovalne komore so toplotno izolirani prostori, opremljeni z napravami za vzdrževanje primerne temperature in ostalih mikroklimatskih pogojev. Uporabljajo se za shranjevanje blaga v različnih panogah. Hladilnice so namenjene ohranjanju želene potrebne temperature v hlajenem prostoru. Za dosego minimalne izgube toplotne energije, morajo biti stene, stropi in tla primerno izolirani. Med tem, ko se hladilne komore uporablja tam, kjer gradbeni ali prostorski pogoji ne omogočajo postavitve stabilnega hladilniškega sistema. Velika prednost kontejnerskih hladilnic je njihova mobilnost. Za več informacij nas kontaktirajte preko spletnega obrazca ali naše telefonske številke. Pokličite nas še danes, z veseljem vam bomo svetovali in skupaj z vami bomo našli najboljšo rešitev za vas in vaše hladilne prostore. Ne spreglejte tudi naše ponudbe in spletne strani.


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.