Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

IZDELAVA, MONTAŽA UNIKATNIH KOVANIH OGRAJ, UNIKATNE KOVANE OGRAJE

izdelava montaza unikatnih kovanih ograj unikatne kovane ograje


Stojnci 136d, 2281 Markovci
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Izdelava, montaža unikatnih kovanih ograj, unikatne kovane ograje

Izdelava, montaža unikatnih kovanih ograj, unikatne kovane ograje

VARKOR, mehanska obdelava kovin, umetno kovaštvo, smo podjetje ki vam izdela kovana vrata, unikatne kovane ograje vseh vrst in oblik, luči, lestence, vratca in orodja za kamine in krušne peči, kovano pohištvo, notranjo opremo, pravzaprav vse, karkoli si zamislite. Več kot 20 letne izkušnje v tej branži so gotovo dovolj, da zadovoljimo še tako zahtevnega kupca in tako uresničimo vse vaše želje in predloge. Izdelujemo kovana vrata, ograje vseh vrst in oblik, luči, lestence, vratca in orodja za kamine in krušne peči, kovano pohištvo, notranjo opremo, pravzaprav vse, karkoli si zamislite. Ukvarjamo se tudi z varilstvom, kot je zahtevno varjenje jekla, nerjavečih materialov, varjenje aluminija in ostalo. Nudimo razrez materialov, vrtanje, brušenje in poliranje vseh materialov.

Varjenje jekla

Ukvarjamo se tudi z varilstvom, kot je zahtevno varjenje jekla, nerjavečih materialov, varjenje aluminija in ostalo. Nudimo razrez materialov, vrtanje, brušenje in poliranje vseh materialov. Patinirani izdelki Na splošno velja, da je osnovna barva kovanih izdelkov črna (mat) barva. Pri nas dobite tudi patinirane izdelke, kot so patine z bakrom, srebrom, zelene, zlate ali kombinacija le teh barv, kar gotovo polepša že tako unikatne izdelke. Vroče pocinkani izdelki Vsi izdelki so obvezno vroče pocinkani, tako da nikoli ne zarjavijo! To delo opravlja za nas Pocinkovalnica Celje. Več informacij glede vročega cinkanja lahko najdete na pocinkovalnica.si

Dvo letna garancija

Splošna garancija za kovane izdelke znaša 2 leti od montaže izdelka.

POTREBUJETE KVALITETNE KOVANE IZDELKE? NOVO OGRAJO ALI MORDA LE OKRASEK ZA POPESTRITEV VAŠEGA DOMA? VARKOR umetno kovaštvo smo pravi naslov za vas. Kontaktirajte nas že danes in si zagotovite unikatne kovane izdelke po vaših željah in merah. Z veseljem vam bomo svetovali in skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas! Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko naše kontaktne številke. Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.