Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

IZDELAVA STOPNIC IN MONTAŽA KUHINJ SMILJAN HENTAK S.P.-OREHOVA VAS

izdelava stopnic in montaza kuhinj smiljan hentak s p orehova vas orehova vas


Kolmanova cesta 40, 2312 Orehova vas
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

,,IZDELAVA STOPNIC IN MONTAŽA KUHINJ,,
SMILJAN HENTAK S.P.-Orehova vas
     
O nas ZADOVOLJNA STRANKA NAJVEČ ŠTEJE

Lesene stopnice
V podjetju izdelujemo lesene stopnice že vrsto let pri čemer se naslanjamo na bogate izkušnje tako pri načrtovanju, izdelavi in montaži stopnic.
V ponudbi imamo različne standardne lesene stopnice in pa lesene stopnice po meri. Naša vizija je biti najboljši v ponudbi in izdelavi lesenih stopnišč, vzpostaviti dober komunikacijski odnos s stranko in na ta način prispevati k estetiki bivalnih prostorov.
Zato vam na osnovi vaših želja pripravimo ponudbo in idejni osnutek za stopnišče. V kolikor se z osnutkom strinjate, sledi natančen ogled in meritve v objektu. Po potrditvi pa izdelava lesenih stopnic in montaža po vaši želji.
 
Naša storitev:
 
   
Montaža pohištva
Nudimo montažo kuhinj, montažo jedilnic, montažo dnevnih sob, montažo pisarn,  in montažo pohištva vseh ostalih prostorov.
Bi radi popestrili vaš dom z novim pohištvom in ga čim hitreje preizkusili? Z izkušeno ekipo vam v najkrajšem možnem času zmonitramo vaše pohištvo.
 
Na vašo željo vam:
Montaža/demontaža pohištva, kuhinje,.. Vgradnja električnih aparatov, štedilnika, hladilnika ali pomivalnega stroja. Obnova popravilo ali predelava že obstoječega pohištva v vašem stanovanju.
 
Tudi pohištvo, če ste ga kupili pri drugem ponudniku. Ni problem, tudi to vam uredimo in sestavimo.
 
Servisiranje in montaža vrat
Servis in montaža vrat različnih proizvajalcev, za kar vam v podjetju nudimo usposobljen, strokoven, natančnen in fleksibile kader za storitve servisiranja in montaže vrat, v pravem pomenu besede.
V več letnih izkušnjah montaže in servisiranja notranjih vrat, protivlomnih vrat, drsnih vrat, dvokrilnih vrat, vhodnih vrat in protivlomnih vrat, vam garantiramo za strokovno usposobljen kader, ki vas bo razbremenil vseh težav na področju montaže in servisiranja vrat. V svojem podjetju nudimo to storitev že vrsto let, vendar smo predhodnje izkušnje, nadgrajevali več let za uspešne proizvajalce vrat.
 
Kvalitetno in po ugodni ceni vam izdelamo lesene stopnice iz različnih vrst lesa prav tako se že več kot 20 let ukvarjamo z montažo kuhinj.

Zakaj izbrati ravno nas?
 
Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.