Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

PREVAJANJE ZA VAS, BOŠTJAN GROŠELJ, S.P.

izjemno ugodni prevodi ugodno prevajanje iz anglescine v slovenscino nemscina prevodi anglesko slovenski prevod zagorje ob savi


Šentlambert 22, 1410 Zagorje ob Savi
...... Prikaži tel
Prikaži web

Izjemno ugodni prevodi, ugodno prevajanje, iz angleščine v slovenščino, nemščina prevodi, angleško slovenski prevod

PREVAJANJE ZA VAS, Boštjan Grošelj, s.p. vam nudi izjemno ugodne prevode iz angleščine v slovenščino. Moj temeljni cilj je zadovoljevanje vaših potreb s popolnimi in kakovostnimi prevajalskimi storitvami in ohranitev vodilnega položaja na področju kakovostnih in najugodnejših prevajalskih storitev. Poleg prevajalskih storitev vam nudim tudi ugodno lektoriranje seminarskih, diplomskih in magistrskih nalog, doktorskih disertacij, strokovnih, poljudnih in drugih besedil. Ponujam posebno študentsko tarifo. Več informacij lahko najdete na moji spletni strani. Prevajanje zaupajte meni, ki delam brez posrednikov. Najbolj učinkovit sem pri prevajanju besedil iz ANGLEŠČINE v SLOVENŠČINO, zato se ukvarjam s tem poslom. Zaupajo mi mnogi, zaupajte mi tudi vi! Spodaj si lahko pogledate seznam mojih referenc. Prevajanje zajema naslednje VSEBINE:
Kaj pa CENA? Izjemno ugodni prevodi iz angleščine v slovenščino! Več podatkov o ceni najdete v ponudbi!
NAČIN DELA: Vi mi pošljete angleško besedilo (moj e-naslov: info@prevajanje-za-vas.si), jaz ga v dogovorjenem roku prevedem in prevod pošljem na vaš e-naslov. Kakovost prevajanja zagotovljena, saj imam večletne prevajalske izkušnje! Samo klic ali klik vas loči do odlične storitve prevajanja in/ali lektoriranja ter vedrega nasmeha na vašem zdravem obrazu. Ko boste okusili kakovost, bomo za vedno ostali povezani! Ne odlašajte, kontaktirajte me še danes! Uspešno sem zaključil prevajalske in lektorske projekte za naslednja podjetja, ustanove in samostojne podjetnike:
Z mojimi prevodi in lekturami so bili zadovoljni že številni posamezniki, predvsem mnogi študenti, ki so kljub precej nižji ceni dobili ustrezno kakovostne storitve! Za več informacij si oglejte mojo spletno stran. Za vsa vprašanja pa sem dosegljiv tudi preko spletnega obrazca in na moji telefonski številki. Ne spreglejte moje ponudbe!


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.