Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ŠANGRILA ASTROLOŠKA IN NUMEROLOŠKA SVETOVANJA ROMANA POGORELČNIK S.P.

kako izbrati ime podjetja s pomocjo numerologije vizualizacijski cd ji kako se prizemljiti nazarje


Tratnikova ulica 10, 3331 Nazarje
...... Prikaži tel
Prikaži web

Kako izbrati ime podjetja s pomočjo numerologije, vizualizacijski cd-ji, kako se prizemljiti

“Ljudje se že od nekdaj sprašujemo, kaj naj storimo, da bomo srečni, zdravi, ljubljeni in uspešni ter da bomo živeli dolgo in v blagostanju. Odgovore iščemo marsikje – v življenju se je treba učiti in spoznavati, kdo smo, kako delujemo in v kaj verjamemo. Z leti vse bolj odkrivamo resnico o življenju, tej neverjetni pustolovščini.” ~ Iz moje knjige Numerologija, Tvoje ime – tvoja osebnost

Želite izbrati ime svojega podjetja? Nimate ideje, želite pa si močno ime, ki bo uspešno in mogočno?

Prišli ste na pravo mesto! Lahko vam pomagam! Sem Romana Pogorelčnik in vam lahko pomagam na razne načine. Svetujem, učim, predavam … Vem, da je to moje življenjsko poslanstvo in zato v tem uživam.

USTANAVLJATE D. O. O. ALI ODPIRATE S. P.?

Kot vsak začetek, je tudi začetek nekega poslovanja izredno pomemben. Vaše bodoče podjetje naj ima ime, ki numerološko pomeni uspešno, srečno in bogato vibracijo, naj bo v takšni vibraciji, ki bo ponazarjala vaš posel. Ustanovljeno pa naj bo podjetje na dan, ki je tako numerološko, kot tudi astrološko dober. Name se lahko obrnete glede same kontrole novo izbranega imena, lahko pa vam sama izberem novo ime za vaše podjetje.

ALI IMA VAŠE PODJETJE PRAVO IME?

Tako kot nas označuje naše ime, tako tudi ime firme pove, ali bo podjetju šlo dobro, ali ne. Določene vibracije nikakor niso primerne za ime podjetja, poleg tega naj bo ime podjetja v sozvočju z imenom direktorja in oseb, ki imajo v podjetju pomembno vlogo pri odločanju. Kadar ugotovite, da poslovni rezultat podjetja ni več zadovoljiv, pridite na svetovanje glede imena. Tudi kadar imate dvome glede vaših poslovnih partnerjev, če ne veste, ali podpisati pogodbo s to ali ono firmo, me vprašajte za nasvet. Z numerološkim in astrološkim znanjem vam bom svetovala, tudi kdaj podpisati kakšno pogodbo, kdo v vaši firmi je bolj timski delavec in kdo ne, kdo je tisti, ki bo snoval nove ideje in kdo je stabilen ter zvest sodelavec.

Naj bodo v vašem življenju dobre vibracije!

Ne odlašajte, kontaktirajte nas že zdaj! Več si lahko preberete tudi na naši spletni strani!



Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.