Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

KEGO KARTONSKA EMBALAŽA IN GRAFIČNO ORODJARSTVO D.O.O.

Kartonska embalaža, kartonske škatle, izdelava orodja za izsek embalaže


Pokopališka cesta 2, 1230 Domžale
...... Prikaži tel
Prikaži web

Izdelava orodja za izsek embalaže

V podjetju KEGO d.o.o. izdelujemo orodja za izsek, razrez oziroma štancanje embalaže. Proizvajamo tudi embalažo iz kartona in lepenke visoke kakovosti po ugodni ceni. Novost v naši ponudbi je laserski izrez embalaže, ki vključuje laserski izrez kartona, lesa, tekstila, plastike in lasersko graviranje lesa.

Izdelovanje orodja za izrez kartonske embalaže

Po naročilu izdelujemo rezalnike, škarje in nože za obrezovanje kartona in lepenke, zarezovalce valovite lepenke in škarje za razrez valovite lepenke. Orodja izdelamo po specifikacijah stranke za izrezovanje željenih velikosti, oblik, vzorcev, debelin in trdot embalaže. Izdelamo tudi orodja za izsek embalaže na zaklopni in cilinder štanci. Z našim orodjem boste vsakič izvedli čist in gladek rez pri izdelavi vaših embalažnih izdelkov. Vse naše orodje za izsek je visoke kakovosti in z ustvarjenimi prihranki pri nakupu embalaže kmalu povrne strošek nakupa.

Izdelava embalaže

Vodimo lastno maloserijsko in kosovno proizvodnjo embalaže iz kartona in lepenke, s predhodnim dogovorom pa lahko zagotovimo tudi izdelavo večjih serij embalaže. Nudimo široko izbiro različnih izdelkov iz kartona in lepenke. Na voljo imamo različne vrste troslojnih, petslojnih lepenk in valovitih lepenk v naravni ali beli barvi. Embalažo po naročilu vedno izdelamo v skladu z željami in potrebami strank. Vsa naša embalaža je narejena iz certificiranih materialov.

Ukvarjamo se z izdelavo:

Izdelujemo transportno embalažo, katere glavna funkcija je zaščita izdelka pred mehanskimi poškodbami in drugimi zunanjimi vplivi. Pri darilni in embalaži za vinogradništvo pa ima prednost prepoznavnost in unikaten videz, ki je privlačen kupcem.

Naj gre za funkcijo ali izgled, pri izdelavi embalaže po naročilu vedno sledimo željam in potrebam naših strank. V našem sodobno opremljenem proizvodnem obratu smo kos še tako visokim zahtevam kakovosti.

Laserski izrez embalaže

Nova pridobitev našega podjetja je stroj za laserski izrez embalaže. Z njim nudimo maloserijsko izdelavo in unikatno izdelavo embalaž do količine 100 kosov. Za laserski razrez so primerne vse vrste valovite lepenke in kartona. Pri leseni embalaži pa lahko laserski razrez izvedemo na iverki, polnem lesu in vezanih ploščah do debeline 5 mm.

Našim strankam nudimo:

Tovorni promet

V podjetju zagotavljamo tudi ugoden prevoz blaga s kombijem z nosilnostjo 1,5 tone. Po dogovoru dostavimo pohištvo, aparate, kosovni odvoz ali drugega tovora. (Vozila ne posojamo, ampak zagotavljamo prevoz s šoferjem podjetja.)

Potniški promet

V podjetju se ukvarjamo tudi s prevozom šolskih otrok. V kombijih, namenjenih za prevoz otrok, je prostora za osem oseb in voznika. So primerno opremljeni za krajše ali daljše prevoze, tj. so s klimo, z mikrofonom, s prtljažnikom, z radiem in električnim paketom.

Izdelava orodja za izsek embalaže, orodje za razrez, orodje za štancanje embalaže - KEGO kartonska embalaža in grafično orodjarstvo d.o.o.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.