Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

VARLINE, STORITVE, PROIZVODNJA, TRGOVINA, D.O.O.

kljucavnicarska dela maribor laserski razrez kovin ovijanje plocevine upogibanje plocevine maribor


Preradovičeva ulica 44, 2000 Maribor
...... Prikaži tel
Prikaži web

Ključavničarska dela Maribor, laserski razrez kovin, ovijanje pločevine, upogibanje pločevine

VARLINE, storitve, proizvodnja, trgovina, d.o.o., smo zanesljivo podjetje, ki je na tržišču že 25 let. Naša primarna dejavnost so ključavničarska dela. Poleg ključavničarskih del se ukvarjamo tudi z varilskimi deli, laserskimi izrezi, upogibanjem in ovijanjem pločevine, ter vrtanjem in rezanjem navojev. Opremljeni smo z najsodobnejšimi pulznimi varilnimi aparati in s številnim drugim ključavničarskim orodjem. Razpolagamo z 2300 m2 površin proizvodnih hal, ki so opremljene z mostnimi žerjavi do 70 T, kar nam omogoča proizvodnjo težkih konstrukciJ.

Prav tako imamo lastno tehnologijo in inženiring. Brezhibno in tekoče delovanje vseh operacij v podjetju nam omogoča odlična programska oprema (SMIT PRO). V našem podjetju je redno zaposlenih 50 ljudi. Naš kader je strokovno usposobljen in se udeležuje sprotnih izobraževanj, ki jih organiziramo z namenom, da bi vam naše podjetje lahko nudilo najkakovostnejše storitve. Našo strokovnost in kakovost podkrepljujejo mednarodno prizanani certifikati odličnosti (DIN EN 1090, DIN 18800 T7, DIN 3834, ...).

POTREBUJETE KAKOVOSTNA IN UGODNA KLJUČAVNIČARSKA DELA? RAZREZ ALI UPOGIBANJE PLOČEVINE? MORDA LE VRTANJE IN REZANJE NAVOJEV?

VARLINE d.o.o. smo pravi naslov za vas! Ne odlašajte, kontaktirajte nas že danes in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vaše potrebe!

Zakaj izbrati prav nas?

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.