Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Ključavničarstvo Repovš, Igor Poznajelšek s.p.

kljucavnicarstvo repovs igor poznajelsek s p polsnik


Šumnik 5a, 1272 Polšnik
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
Prikaži web

Podjetje Ključavničarstvo Repovš – Igor Poznajelšek s.p. se na tržišču pojavlja osmo leto. Pred tem pa je podjetje delovalo že 12 let pod okriljem drugega lastnika. V podjetju smo zaposleni trije ljudje, sodelujemo pa tudi z zunanjimi sodelavci in strokovnjaki. Naša glavna dejavnost s katero se ukvarjamo je stavbno ključavničarstvo oziroma izdelava kovinskih izdelkov za dom in okolico (vrata, nadstreški, ograje, stopnišča...). Prilagodimo pa se tudi željam in potrebam strank ter izdelamo tudi druge kovinske izdelke po njihovih načrtih ali pa jih razvijemo skupaj. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/kljucavnicarstvo-repovs-300x126.jpg

Nadstreški

Najbolj pogosto izdelujemo nadstreške za zaščito avtomobilov. Razpon dimenzij nadstreškov sega tudi do 10000 mm v dolžino. Konstrukcije najpogosteje vroče pocinkamo ali mokro lakiramo. Manjše dimenzije pa začitimo tudi s kombinacijo vročega pocinkanja in prašnega lakiranja. Najbolj pogosta kritina, ki jo vgrajujemo je LEXAN, SIKA folija in kaljeno steklo. Uporabimo pa tudi druge vrste kritine glede na željo stranke. Izdelujemo pa tudi vse ostale vrste nadstreškov, na terasah, nad vhodi, pergole oziroma opore za razrast rastlin. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/kljucavnicarstvo-repovs_2-300x233.jpg

Vrata

Naš program obsega izdelavo različnih vrat. Najbolj pogosta so drsna in krilna vrata s pogonom, s katerimi zapiramo dovoz na dvorišče. Vrata so lahko cela kovinska ali pa v kombinaciji: kovina – les, kovina – plastika, kovina – druga polnila. Kovinski elementi so lahko vroče pocinkani ali prašno lakirani, lahko pa kombiniramo obe zaščiti. Za vrata s pogonom imamo zagotovljen lasten servis in vzdrževanje. Izdelamo pa tudi ostala kovinska vrata po naročilu.

Ograje

Izdelujemo tudi vse vrste ograj: balkonske, vrtne, notranje in zunanje zaščitne ograje. Prilagodimo se željam in idejam naročnikov, če pa ideje še nimajo smo usposobljeni tudi za izris skic in načrtov. Ograje prav tako zaščitimo z vročim pocinkanjem in prašnim lakiranjem. Ograje so lahko v celoti kovinske, lahko pa jih kombiniramo z lesom, steklom, perforirano pločevino, max ploščami... Naročniki pa se lahko odločijo tudi za izvedbo v INOX materialu.

 http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/kljucavnicarstvo-repovs_3-300x228.jpg

Stopnišča

Stopniščne konstrukcije so prilagojene posameznemu objektu in so izdelane na različne načine: po segmentih oziroma so sestavljene, lahko pa so izdelane v enem kosu. Pri zunanjih stopniščih pogosto vgrajujemo tudi nastopne plošče, ki so izdelane iz kovinskega okvirja in mreže. Pri notranjih pa so nastopne plošče najpgosteje lesene ali iz kamna. Kovinske dele stopnic zaščitimo z vročim pocinkanjem in prašnim lakiranjem.  

Vezni kovinski elementi

Za potrebe naročnikov izdelamo različne kovinske elemente, kot so različna sidra za vpetje lesenih tramov, različne dolžine vijakov, različne dimenzije kotnikov, ojačitev...

Drugi izdelki po naročilu

Naše podjetje se lahko prilagodi naročnikom in jim izdela tudi ostale kovinske izdelke po njihovih željah in potrebah. Če nimajo lastnih načrtov se skupaj potrudimo in jih izrišemo v našem podjetju ali s pomočjo arhitektov in strokovnjakov s katerimi redno sodelujemo. Izdelke zaščitimo pred korozijo z različnimi zaščitami:   VirZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.