Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

SALKON podjetje za inženiring, proizvodnjo in marketing, d.o.o.

kljucavnicarstvo salkon d o o vrhnika


Smrečje 38a, 1360 Vrhnika
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
Prikaži web

Podjetje SALKON d.o.o. je bilo ustanovljeno l. 1992 z namenom samostojne izdelave in samostojnega razvoja na področju avtomatskih zapornic in drsnih vrat. Ves čas smo vlagali sredstva v razvoj in nove proizvodne prostore, kar nam je v celoti uspelo. Danes lahko ponudimo trgu izredno kvalitetne in konkurenčne avtomatske zapornice ter drsna in krilna vrata z različnimi kombinacijami krmiljenja, z izredno dolgo življenjsko dobo, ter minimalnim vzdrževanjem. Prav tako podjetje zagotavlja servis in vse rezervne dele, ter v dogovoru tudi redna vzdrževalna dela svojih izdelkov.

 http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/salakom_1.jpg

Proizvodni in prodajni program

Zapornice Zapornice SALKON Z razmahom prometa in povečanim številom vozil so parkirišča postala pravo razkošje. Zato lastniki zemljišč želijo ustrezno urejena parkirišča, ki njihovim vozilom nudijo ustrezno zaščito. Zapornice SALKON so idealna rešitev za ureditev parkirišč. V proizvodnjem porogramu imamo vse vrste zapornic, ki z ustreznim krmiljenjem zadostijo vsem željam in potrebam strank. Odlikujejo jih preprosta in robustna konstrukcija, ki zagotavlja dolgo življensko dobo z minimalnim vzdrževanjem. Zapornice SALKON so plod domačega znanja in so v celoti izdelne v Sloveniji. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/kljucavnicarstvo-vrhnika_1.jpg Drsna in krilna vrata Drsna in krilna vrata uporabljamo za varovanje dostopa do stanovanjskih in poslovnih objektov. Lahko stojijo samostojno ali pa jih kombiniramo z osebnimi prehodi. Izdelana so iz različnih jeklenih profilov, pohištvenih cevi ali kovanih elementov. Kot polnilo se lahko uporabi tudi druge materiale-les, plastika. Kovinska konstrukcija vrat je cinkana. Možne so tudi druge obdelave na željo naročnika. Pogon drsnih vrat se vrši preko elektromotorja, ki je preko zobnika in zobate Letve premika vrata. Pri krilnih vratih se pogoni namestijo na stebre ali pa se vgradijo v tla. Pri samonosnih vratih ni nobenega stika s podlago. V primeru talnega vodila, ki se vgradi v tla se vrata premikajo s pomočjo nosilnih koles. Masivna konstrukcija omogoča dolgo življensko dobo brez posebnega vzdrževanja. Odpiranje drsnih vrat je lahko preko daljinskih upravljalcev, kartic, žetonov ali tipk. Za varnost delovanja skrbijo fotocelice, opozorilne signalne lučke, induktivne zanke...   Oprema parkirišč Parkirišča v urbanih naseljih so postala pravo bogastvo. Zaradi povečenega števila vozil v stanovanjskih naseljih so stanovanjske skupnosti primorane uspostaviti parkirni red. Rešitve so individualne parkirne zapore za posamezna parkirna mesta, ki jih lahko zapiramo ročno ali pa z daljinskimi upravljalci. Večja parkirišča se ogradi z raznimi stebrički in ogradami na vhodu in izhodu pa se postavijo zapornice. Odpiranje se vrši preko daljinskih upravljalcev ali pa z brezkontaktnimi karticami. Z programsko opremo v nadzornem centru imamo vpogled nad prihodi in izhodi, lahko za vsakega posameznika določimo uporabniške pravice. Z dodatno opremo lahko na parkirišču vzpostavimo tudi pobiranje parkirnine. Na vhodu se postavi vhodni terminal za izdajo parkirnih listkov na izhodu pa terminal za čitanje parkirnih listkov. Abonenti lahko vstopajo z brezkontaktnimi karticami. Parkirnino se plačuje na avtomatski ali ročni blagajni.   Ključavničarstvo Poleg izdelave zapornic in drsnih ter krilnih vrat izdelujemo različne izdelke iz jekla, inoxa in aluminija. Najpogostejši izdelki  Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.