Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ZALOŽBA SKRIVNOST, BORIS DREVENŠEK S.P.

knjige za otroke slovarji za otroke slikovni slovarji stajerska hoce


Flisova ulica 10, 2311 Hoče
...... Prikaži tel
Prikaži web

Knjige za otroke, slovarji za otroke, slikovni slovarji, Štajerska

ZALOŽBA SKRIVNOST, BORIS DREVENŠEK S.P. - Knjige za otroke, slovarji za otroke, slikovni slovarji, Štajerska

V založbi Skrivnost vam nudimo številne knjige in slovarje za otroke od 3 do 7 let in mladostnike od 10 do 16 let. Našo bogato ponudbo knjig za otroke in mladostnike, slovarjev za otoke in slikovnih slovarjev si lahko ogledate na naši spletni strani http://www.zalozba-skrivnost.si/.

Slovarji za otroke
Odličen način za bogatenje besednega zaklada ter širjenje in utrjevanje znanja ob učenju tujih jezikov z našo pestro izbiro slikovnih slovarjev in slovarjev za otroke.

Knjige za otroke
Za naše najmlajše imamo na voljo zanimive, zabavne in poučne knjige, polne kakovostnih ilustracij, ki širijo obzorja vsakemu otroku. V svojih otrocih boste vzbudili navdušenje do branja s pomočjo kakovostnih knjig iz naše ponudbe. Pokažite jim, da je branje zabavno in poučno.

Knjige za mladostnike
Vsak mladostnik bo našel pravo knjigo zase v naši bogati ponudbi mladinske literature. Naše knjige in knjižne zbirke so polne zabavnih in razburljivih zgodb, ki so polne koristnih življenjskih nasvetov in koristnih naukov.

Oglejte si knjige, ki jih imamo na voljo v AKCIJSKI PONUDBI.

Naudimo vam zanimivo in poučno branje za otroke in mladino.

Za dodatne informacije o knjigah v naši ponudbi pokličite na +386 (0)40 234 535, ali pošljite poizvedbo na info@zalozba-skrivnost.si. Pri izbiri ustrezne knjige za vašega otroka ali mladostnika vam z veseljem svetujemo.

Knjige za otroke, slovarji za otroke, slikovni slovarji, Štajerska - ZALOŽBA SKRIVNOST, BORIS DREVENŠEK S.P.


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.