Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

KOROŠKE PEKARNE PROIZVODNJA, TRGOVINA IN STORITVE D.D.

koroske pekarne dravograd


Koroška cesta 2, 2370 Dravograd
...... Prikaži tel
Prikaži web

Koroške Pekarne
Koroške pekarne d.d., smo največja pekarna na območju Koroške. Delujemo že z več kot trideset letno tradicijo na področju pekarstva in v zadnjem času tudi slaščičarstva. Začetki Koroških pekarn segajo v leto 1978, ko je pekarna začela delovati kot enota Intesa iz Maribora. Kasneje leta 1988 se je preoblikovala v podjetje Koroške pekarne, nato pa se leta 1994 s spremembo organizacijske strukture spremenila v delniško družbo Koroške pekarne d.d. V treh desetletjih delovanja so se Koroške pekarne d.d. s proizvodnjo pekarskih in slaščičarskih izdelkov razvili v srednje veliko podjetje. Poleg pekarske in slaščičarske dejavnosti je za Koroške pekarne d.d. zelo pomembna lastna maloprodaja, ki obsega dvanajst poslovalnic. Pekarske izdelke prodajajo pod blagovno znamko Pek Matjaž.

Naše izdelke lahko dnevno najdete na prodajnih policah v regiji in tudi izven nje. Prepoznavni smo predvsem po kvalitetnem klasičnem domačem kruhu, ter po mnogih vrstah izdelkov, ki spadajo v skupino živil zdrave prehrane. Trudimo se, da svojo ponudbo vse skozi bogatimo in dopolnjujemo, v želji, da prilagodimo izdelke okusom in željam naših strank. Med našimi prodajnimi uspešnicami je zagotovo kruh korenina, zadnje čase pa veliko pozornosti posvečamo predvsem polnozrnatim izdelkom in drobnem pecivu z najrazličnejšimi nadevi. Prejeli smo pet zlatih medalj, za kakovost izdelkov, ki jih podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije. Z letom 2009 smo zaključili s sklopom velikih investicij v posodobitev proizvodnje v Slovenj Gradcu. Moderno opremo združujemo s klasičnimi pekarskimi tehnikami in s tem dosegamo vrhunsko kakovost. Dnevno nam zaupajo vrtci, večje kuhinje, podjetja, osnovne šole, trgovine, domovi upokojencev, gostišča in mnogi drugi.

V pekarni želimo še povečati prepoznavnost in tržno pozicijo podjetja s pestro in kakovostno ponudbo kruha, pekovskega peciva in slaščic, po dostopnih cenah s katerimi bomo še naprej zadovoljevali želje naših potrošnikov. Poslanstvo podjetja temelji na nudenju kakovostnih izdelkov in zadovoljitvi potreb najzahtevnejšim kupcem, fleksibilnosti, inovativnosti in ohranjanju tradicionalnih postopkov, skrbi za socialno varnost in izobraževanju zaposlenih. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše ponudbe in spletne strani!


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.