Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

ARANŽIRANJE IN PRODAJA CVETJA, TANJA OCEPEK, S.P.

koticek cvetja in petja organizacija porok tanja ocepek s p 1241


Podgorje 23, 1241 Kamnik
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Tanja Ocepek, sem izobražena cvetlicarka z šestnajstletnimi izkušnjami v cvetlicarnah. Uresnicila se mi je želja iz otroštva - odprla sem svoj kreativni koticek, kjer iz cvetlic, z dušo in srcem, ustvarjam prelepe aranžmaje za posebne priložnosti kot so poroke, slavja ipd., pa tudi takšne, ki razveseljujejo naš vsakdan. Z vrhunsko usposobljenostjo in posluhom za vaše želje in ideje smo vam na voljo na vsakem koraku in vseh vecjih življenjskih prelomnicah, ki bodo zaznamovane s cvetlicnimi šopki, aranžmaji in dekoracijami, nastalimi izpod spretnih rok z veliko ustvarjalne domišljije in umetniškim cutom. Z našimi mnogimi izkušnjami, poznavanjem tradicij, bontona pri poklanjanju cvetja ter simbolike barv in priložnostnega cvetja, vam bomo znali pomagati, ko boste hoteli izraziti custva do okolja ali socloveka z lepo klasicno gesto in pozornostjo.

Poročna dekoracija

Ni poroke brez cvetja, in prav je tako. Ti cudežni darovi narave, ki lepotijo naš planet, se že od nekdaj povezujejo z veseljem, sreco in ljubeznijo. Ce naj poroka simbolizira vašo ljubezen v vsej njeni globini, iskrenosti in lepoti, potem je izbira temu ustrezne cvetlicne porocne dekoracije tisti zadnji magicni dotik, ki ji bo pricaral nebesno carobnost. Tako bo tudi nevesta zacvetela v vsej svoji lepoti s porocnim šopkom, ki jo bo krasil in izpopolnil celostno podobo na njen najlepši in najpomembnejši dan v življenju.

Organizacija porok

Si želite brezskrbne priprave na vaš dan D??!!Sva izkušen in uigran par, ki se odlicno dopolnjuje, tako v poslovnem, kot tudi v privatnem svetu. Zato vam bova, skupaj z najinimi specializiranimi poslovnimi partnerji ,pomagala ustvariti VAŠO porocno zgodbo.Ves cas priprav, ter na dan vaše poroke vam bomo stali ob strani s svojimi nasveti in dejanji. Pomagali vam bomo uskladiti vse majhne podrobnosti, da bo vaša porocna zgodba popolna. Prihranili pa vam bomo veliko skrbi, casa in konec koncev tudi denarja. Ker naš nacin dela, temelji na zaupanju in osebnem kontaktu z našimi pari, odnos pa je kljub temu spoštljiv in profesionalen, vam svetujemo, da cim prej stopite v kontakt z nami. Skupaj se dogovorimo za termin, na katerem se vam predstaviva midva in vam podrobno predstaviva naš nacin dela in pa seveda prisluhneva vašim željam. 

Petje na porokah

Petje na civilnem in porocnem obredu, kot tudi na sami pogostitvi, bo dalo vaši poroci zgodbi piko na i! Zvok glasbe katero si boste izbrali sami, bo že tako custven obred naredil še bolj caroben. Vam in svatom pa se bo zvok romantike ,skozi ušesa dotaknil srca in pobožal dušo. Tako bo v vas za vedno ostal topel spomin na vaš porocni dan.Petje na civilnih obredih in cerkvenih obredih ter pogostitvah. S skupnim sodelovanjem in izborom repertoarja bo vaš nepozabni dan postal še carobnejši.   

Izposoja vozila

Potem smo mi pravi naslov za vas! Lahko vam ponudimo limuzino z voznikom ali pa SUV Mercedec Benz ML prav tako z voznikom. Vozila vam lahko na vašo željo okrasimo s porocno okrasitvijo, gala okrasitvijo… Najpomembneje pa je, da se boste na vaš poseben dan vozili brez skrbi, zapletov in ostalih nepotrebnih skrbi, saj vam bomo mi, skupaj z našimi vozniki pricarali sprošceno potovanje oziroma, kar se da prijeten dan.   

Dostava šopkov

Dostava šopkov je možna med delovnikom od ponedeljka do petka med 6.00-8.00 in 12.00-14.00. Cena šopka je od 20 EUR dalje. BREZPLACNA dostava do 15 km (dodatni kilometri se racunajo po 0,37€/km). Pred samo dostavo preverite, da je oseba doma ali na delovnem mestu. V kolikor vam dolocene ure ne ustrezajo je možnost predhodnega dogovora. 

ČAS NAROCILA:

PLAČILO:

POMEMBNO: Pred samo dostavo je potrebno sporociti naslov ter uro dostave da je oseba doma ali na delovnem mestu.
IZJEME: Izjeme pri dostavi in dostavnem casu se lahko zgodijo na izjemne dogodke kot so Valentinovo, Dan žena in Dan mrtvih. Uporabnike naprošamo, da za narocilo šopkov ne cakate do zadnjega hipa.  


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.