Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Kovinarstvo Jermat, Matej Vrtovec s.p.

kovinarstvo jermat matej vrtovec s p izdelava inox ograj stanjel


Čehovini 11a, 6222 Štanjel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

V Kovinarstvu JerMat iz Štanjela že vrsto let izdelujemo vse vrste kovinskih izdelkov za stanovanjske, poslovne in industrijske objekte. Po naročilu izdelujemo ograje, nadstreške, stopnice in naprave. Glede na vaše želje vam svetujemo in pripravimo načrt želenega objekta iz kovine.   Izdelki: http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/Matej-Vrtovec_1-300x248.jpg

Ograje iz inoxa

Sistemi inox ograj iz nerjavečega jekla so oblikovani tako, da ustrezajo vsem različnim arhitekturnim stilom, vsem tehničnim standardom in varnostnim zahtevam v Sloveniji. Imamo dolgoletne izkušnje izdelave kovanih izdelkov od zasnovne ideje, pa do zaključka. Možne so tudi kombinacije kovanih izdelkov z lesom. Ograje iz inoxa se uporabljajo v enostanovanjskih ali večstanovanjskih stavbah, poslovnih ali industrijskih objektih, šolah, raznih zdravstvenih ustanovah in tudi v vseh ostalih javnih zgradbah. Inox ograje so narejene iz visokokvalitetnega nerjavečega jekla in so odporne na korozijo. Uporabljajo se tako v notranjih kot tudi zunanjih prostorih in ne zahtevajo veliko vzdrževanja. Inox ograje se zelo lepo kombinirajo z lesom, steklom ali pa pozidano osnovo. Največkrat se ljudje odločajo montirati balkonske ali stopniščne inox ograje, ki v kombinaciji s steklom delujejo transparentno in lahkotno.  

Stopnišče iz inoxa

Uspešno smo izvedli že veliko projektov izdelave kovinskih stopnic, ograj in drugih kovinskih izdelkov tako pri zasebnikih kot pri podjetjih. Naše dolgoletne izkušnje in izkušeni mojstri so zagotovilo, da bodo tudi vaše stopnice narejene v vaše zadovoljstvo.  

Inox nadstreški

Nadstreški iz inoxa so različnih oblik in namembnosti.   Po želji vam izdelamo nadstrešek za avto iz poljubnih materialov. Nadstrešek nad vhodom ali nadstrešek za teraso bo izdelan po zadnjih kriterijih in trendih. Vsaka konstrukcija nadstreška se prilagodi glede na izbiro kritine, ki jo želite. Kovinski nadstreški se izdelujejo po željah naročnikov in v kombinaciji z našimi priporočili.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.