Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Kozmetične storitve, Hermina Oblak s.p.

kozmeticne storitve hermina oblak s p ljubljana


Ulica Koroškega bataljona 5, 1231 Ljubljana
...... Prikaži tel

V našem salonu Kozmetične storitve, Hermina Oblak s.p. v Ljubljani na lokaciji Črnuče vam želimo pomagati pri negi vašega telesa, zato vam nudimo bogato ponudbo sodobnih kozmetičnih storitev. Odnos s strankami gradimo na prijaznosti, gostoljubju, razvajanju, domačnosti in zasebnosti. Vsaki stranki se individualno posvetimo. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/kozmeticne-storitve-ljubljana_1-300x205.jpg Negovane roke in nohti so odraz urejenosti človeka. Uporabljamo in razkazujemo jih vedno in povsod. Različni zunanji vplivi (vremenske razmere, čistila...) slabšajo kvaliteto kože in nohtov, zato moramo poskrbeti za nego. Ne bodite med tistimi, ki skrivajo roke pred drugimi zaradi neurejenih dlani ali pogriženih nohtov. Odločite se lahko za naslednje možnosti manukure:

Geliranje nohtov

Geliranje nohtov je sedaj že dokaj poznana metoda za podaljševanje in utrjevanje naravnih nohtov. Prednost podaljševanja z gelom je v tem, da si lahko izberete dolžino in obliko nohta. Geli so obstojni od 3 - 6 tednov. Odstranijo se s piljenjem.

Nega obraza

Nega obraza je izredno pomembna za zdravo in lepo kožo, ki jo nežno in učinkovito ščiti pred negativnimi vplivi okolja. Našo kožo očisti in jo prenovi. Povrne ji mehkobo in ravnovesje, jo nahrani in obogati. Pestra ponudba različnih negovalnih postopkov nam omogoča, da izberemo vaši koži najprimernejši. Uspešno tretiramo mastno, rdečo, občutljivo, razdraženo kožo, akne, hiperpigmentacijo in gube.  

Permanentno lakiranje

Nanašanje laka zahteva precej časa in preciznosti, vendar se kljub vloženemu trudu rado zgodi, da se lak že naslednji dan okruši, zaradi česar ste prisiljeni postopek ponoviti, pri tem pa vam slaba volja verjetno ne uide. Vam je situacija znana? Permanentno lakiranje nohtov je odlična rešitev za vse aktivne ženske, ki si kljub natrpanemu urniku ne morejo privoščiti neurejenega videza. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/kozmeticne-storitve-ljubljana_2-300x239.jpg

Pedikura

Pedikura pomeni kozmetična nega nog in nohtov na nogah. V kozmetični salon stranke zaidejo šele ko se na nogah pojavi določen problem, ki pa bi ga lahko s pravočasno in kvalitetno nego nog preprečili še prej. V našem salonu saniramo vse fizikalne okvare stopal, kot so:  

Oblikovanje trepalnic

Z barvanjem obrvi in trepalnic si boste prihranili dragoceni čas za vsakodnevno risanje obrvi, nanašanje maskare in odstranjevanje pred spanjem. Trepalnice običajno barvamo na črno, obrvi pa temnimo s črno, granitno, pepelnato sivo, rjavo ali temno blond. Zaradi prikrivanja kontrasta med lasmi in obrvmi lahko te tudi posvetlimo. Uporabljamo nežne barve in razvijalce, ki so namenjeni le negi občutljivih obrvi in trepalnic.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.