Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

KOZMETIKA IN MIKROPIGMENTACIJA LEA , LEONIDA KMETEC ĆERANIĆ S.P.-RAČE

kozmetika in mikropigmentacija lea leonida kmetec ceranic s p race race


Ljubljanska cesta 9, 2327 Rače
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,KOZMETIKA IN MIKROPIGMENTACIJA LEA ,,

LEONIDA KMETEC ĆERANIĆ S.P.-Rače

 

O nas

Mi se zavedamo! Zavedajte se tudi vi, da je za vas in za vaš denar, najpomembnejša kvaliteta materialov in kvalitetno izpeljana storitev. To vam ponujamo pri nas in tako lahko z zagotovstjo vam trdimo, da sta to še samo dva pomembna razloga, da bo vaša odločitev pri izbiri nas, še toliko hitrejša.

V NAŠEM KOZMETIČNEM SALONU VAM NUDIMO

Nega obraza, vratu in dekolteja

Ni naključje, da je prav obraz najpogosteje negovan del telesa. Koža na obrazu ni zaščitena z obleko, izpostavljena je zunanjim vplivom, nanjo se odlaga prah in umazanija predvsem v urbanem okolju. Nege obraza, vratu in dekolteja izvajamo s kozmetiko Babor in Gerards.

Reiki masaže

Reiki masaža je idealno združen sistem tehnik klasične masaže in tehnik reikija. Odstranjuje tako fizične, kot energetske blokade in zagotavlja nemoten pretok energije v telesu. Telo je po reiki masaži sproščeno in pripravljeno na samozdravljenje. Primerna je za športnike, rekonvalescente po poškodbah in operacijah in vse tiste, ki si želijo sprostitve, več življenjske energije in mirnost duha.

Terapevtske ali sprostilne masaže

Terapevtske ali sprostilne masaže in masaža z vročimi kamni so del naše ponudbe za zdravo in bolj prijetno počutje.    

Zastopstvo in prodaja GOLDENEYE izdelkov

Postali smo zastopnik podjetja GOLDENEYE za Slovenijo. Nudimo vam materiale ter pripomočke za mikropigmentacijo.

Goldeneye Permanentni make up

Živimo v obdobju, v katerem je naš videz zelo pomemben. Že najmanjša asimetrija nas zmoti. Z najnovejšim napredkom medicine in estetike smo sposobni doseči videz, ki ste si ga vedno želeli.

Geliranje nohtov in gelish

Gelish je najnovejša tehnologija soak off lakiranja, ki se nanaša kot lak, obstojna pa je kot gel 3-4 tedne. Geliranje nohtov izvajamo s Catherine geli.          

KOZMETIKA LEA

NAŠE STORITVE,

GOLDENEYE PRODUKTI,

Zastopstvo GOLDENEYE,

Masaža,

Permanentni make-up,

Nega nog in rok,

Geliranje nohtov,

Nega obraza, vratu in dekolteja

Mikropigmentacija

Izraznost, jasni obrisi, čiste linije in simetrija so vidiki na obrazu, ki jih kot celostno sliko dojemamo pod pojmom lepota.Moderna visokotehnološka mikropigmentacija zanj in zanjo iz hiše Goldeneye lahko na podlagi sodobnih metod pomaga vsem pri približevanju k osebnemu pojmovanju idealne podobe in pri neopazni ter nevsiljivi korekciji obraznih potez.
Popolna mikropigmentacija blagovne znamke Goldeneye dobesedno vsakemu trenutku podeli več izraznosti. Podarite vašemu pogledu več globine, vašim ustnicam idealne linije in vašemu obrazu z optimalno obliko obrvi lep in harmoničen okvir. Sanje o takšni lepoti so trajne in vas bodo spremljale z gotovostjo – zmeraj in povsod.

Ustnice

Ustnice niso brez razloga ultimativni izraz čutnosti.
Veliko ustnic utrpi posledice brazgotin zaradi herpesa, »scefranih« obrisov ali jim enostavno manjka volumna. Z različnimi tehnikami senčenja in številnimi barvnimi odtenki je mogoče doseči optimalno korekcijo oblike, barve in volumna.
Rezultat so povsem naravne in prečudovite ustnice.

Oči

Oči so pregovorno naša vrata do duše. Preko stika z očmi se v delčkih sekunde odločimo o simpatičnosti in povezanosti z drugo osebo. Možnosti, da z mikropigmentacijo poudarite in polepšate oči, so velike. Od nevpadljive, naravne zgostitve trepalnic z eyelinerjem do seksi videza v slogu »smokey eyes« obstaja velika izbira možnosti in variacij. Tehnike optičnega učinkovanja proti staranju, ki bodo vaše oči pomladile in korigirale, so seveda tudi del tega repertoarja.
Z natančno korekturno mikropigmentacijo lahko izenačimo neopazno optično os in tako pogledu dodamo kontrast ter globino. Pri optični zgostitvi trepalnic med njimi rišemo majhne pike.
Te posledično delujejo polnejše in temnejše, pogled v celoti postane izrazitejši. Eyeliner dodatno ojača učinek zgostitve trepalnic, kar bo npr. zelo zadovoljilo vse ženske, ki nosijo očala. Slavne »smokey eyes« se opirajo na istoimensko tehniko ličenja in podelijo očem pridih skrivnostnosti, saj korigirajo optično os za malenkost navzgor.
Na slikah se zelo dobro vidi, koliko globine, kontrasta in izraznosti premorejo podeliti te tehnike.

Zakaj obiskati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,

  2. zanesljivost in hitra odzivnost,

  3. natančnost,

  4. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,

  5. maksimalno posvečanje strankam,

  6. držanje zastavljenih rokov,

  7. dolgoletne izkušnje,

  8. zadovoljstvo strank.


 

Stopite v stik z nami!


Če želite o nas izvedeti več podrobnosti , nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.