Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Kreativno mesto, družba za storitve, d.o.o.

kreativno mesto agencija m error ptuj


Rajšpova ulica 22, 2250 Ptuj
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
Prikaži web

Agencija M-ERROR je podjetje iz Ptuja z večletno dejavnostjo organiziranja dogodkov vseh formatov. Od leta 2005, od kar smo prisotni, smo sodelovali z veliko majhnimi in velikimi podjetji. Našim naročnikom svetujemo pri izvedbi koncertov na prostem, v dvoranah, v gostinskih lokalih, pri najrazličnejših uradnih in neuradnih dogodkih, prireditvah za podjetja in za ustanove. Vodilna agencija M-ERROR je z vami že več kot 10 let! Organizirali smo že več kot 2000 zabav oziroma dogodkov. Ponujamo celovito ponudbo od pvc lončkov do blagajn.

Ekskluzivno zastopanje izvajalcev ter organizacija dogodkov

Za večjo učinkovitost PR-ja je potrebno imeti vizijo in dobro izdelan strateški načrt. Agencija M-ERROR skrbi za odnose z javnostmi večim prireditvam in izvajalcem.

 http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/agencija-ptuj_1-300x100.jpg

Odnosi z javnostmi

Za naše izvajalce urejamo tudi odnose z javnostmi Poskrbimo za njihovo celotno medijsko podobo in pokrivamo vse od tradicionalnih medijev kot so radio, televizija in časopisi in pa tudi socialna omrežja. Za vsakega pripravimo personaliziran plan dela gleda na zastavljene cilje in trenutne želje. Medijsko podporo zagotavljamo tudi vsem našim partnerjem, ki organizirajo dogodke pri velikih dogodkih ali pa pri najavah za le te.   Vas zanima več o naših storitvah medijske podobe in odnosov z javnostmi? Vodilna agencija M-ERROR ima pod okriljem kar nekaj velikih in priznanih ekskluzivnih izvajalcev iz domačih krajev kakor tudi tujine. Z izvajalci je prisotna na vsakem večjem dogodku ali zabavi.

 http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/agencija-ptuj_2-300x158.jpg

Zastopanje glasbenih izvajalcev Agencija M-Error

Pripravljate prireditev ali dogodek ob posebni priložnosti (koncerti, predstave, promocije, proslave, obletnice ali druge prireditve...) in želite, da bi bil zanimiv, zabaven in predvsem uspešen? Za vas lahko naredimo celoten koncept oziroma zasnovo celotne prireditve: izbira ustreznega prostora, GLASBENI IZVAJALCI, moderator, hostese, catering, ozvočenje, razsvetljava, oder, fotografiranje,...   FUN FOR EVERYBODY - ZABAVA ZA VSAKOGAR   VirZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.