Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

KROVSTVO, KLEPARSTVO, TESARSTVO, LUKAČ, SREČKO LUKAČ S .P.- CERŠAK

krovstvo kleparstvo tesarstvo lukac srecko lukac s p cersak cersak


SELNICA OB MURI 29A, 2215 Ceršak
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,KROVSTVO, KLEPARSTVO, TESARSTVO,,

LUKAČ, SREČKO LUKAČ S .P .- CERŠAK

O nas

Smo krovci in tesarji z bogatimi izkušnjami izkušnjami na svojem področju. Naši začetki datirajo v leto 2004, kjer smo si zastavili cilj postati eno boj prepoznavnih podjetij pri nas iz naše branže krovskih, kleparskih in tesarskih storitev.

Stavbno kleparstvo in krovstvo Srečko Lukač s.p. nudi vsa krovska, kleparska ter tesarska dela. Imamo dolgoletne izkušnje in širok spekter znanj. Krovstvo Lukač vam lahko ponudi različne rešitve in se prilagodi vašim problemom. Vsak projekt je za nas nov izziv.

Želite o nas izvedeti več?

Potem nas pokličite na: 041/819-632 ali nam pišete na: info@krovstvo-lukac.si

Naša storitev:

Krovstvo in stavbno kleparstvo

Podjetje stavbno kleparstvo – krovstvo ter vsa notranja zaključna dela Srečko Lukač s.p. opravlja vsa krovska in kleparska dela. Številne reference, naše znanje in izkušnje so garancija, da boste pri krovstvu Lukač dobili kvalitetno storitev.

Dolgoletna tradicija, najsodobnejši materiali in funkcionalne rešitve na področju krovstva, kleparstva in tesarstva – to nam omogoča, da poprimemo za še tako zahteven projekt.

Redno se strokovno usposabljamo ter izobražujemo, da lahko sledimo stiku z novostmi ter novim rešitvam v naši stroki.

Krovstvo in krovska dela izvajamo na:

Opravljamo stavbno kleparska dela kot so:

Tesarstvo

V podjetju Stavbno kleparstvo in krovstvo Srečko Lukač s.p. opravljamo tudi storitev tesarstva.

Obnavljamo stare strehe in izdelujemo tesarska ogrodja za čisto nove: od enostavnejših streh do zahtevnih strešnih konstrukcij. Izdelamo vam tudi nadstrešek za avto, teraso, balkon ali pa tesarsko naredimo čisto novo vrtno lopo ali garažo.

Oglejte si naša tesarska dela


Opravljamo naslednja tesarska dela:

Ostala dela

Svoje storitve nudimo predvsem na področju regije 02 in Avstrije!

Uporabljamo vse kritine na željo strank, kot so:

Zakaj obiskati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,

  2. zanesljivost in hitra odzivnost,

  3. natančnost,

  4. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,

  5. maksimalno posvečanje strankam,

  6. držanje zastavljenih rokov,

  7. dolgoletne izkušnje,

  8. zadovoljstvo strank,…

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.