Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

BRUSILNICA TREVEN, BLAŽ TREVEN S.P.

Krožne žage, krožna žaga, brušenje nožev, list za krožno žago, brušenje rezil, Brusilnica Treven, Ljubljana


Rovte 4, 1373 Rovte
...... Prikaži tel
Prikaži web

Krožne žage, krožna žaga, brušenje nožev, list za krožno žago, brušenje rezil, Brusilnica Treven, Ljubljana         

Brušenje rezil, Brusilnica Treven je podjetje, ki se ukvarja z brušenjem rezil. K samemu poslovanju pristopamo celovito, z veliko mero odgovornosti do naših strank. Večletne izkušnje in znanje dopolnjujemo in nadgrajujemo z izbiro CNC strojev priznanega nemškega proizvajalca brusilnih strojev Vollmer, ki nam zagotavljajo visoko kvaliteto opravljenih storitev.

Naša vizija je, da zagotovimo ostra rezila v vsaki kuhinji, mizarski delavnici in v različnih obratih lesno- predelovalne industrije. Rezila vam nabrusimo v najkrajšem možnem času ter vam obenem zagotavljamo tudi prevzem in dostavo vaših rezil. Zavedamo se, da lahko le ostro rezilo odreže.

Krožne žage
Zavedamo se, da je edino pravilno ter kvalitetno nabrušena in vzdrževana žaga optimalno orodje za delo. Z uporabo CNC brusilnega stroja to lahko dosežemo na tisočinko milimetra natančno, nabrusimo vse kote zoba ter krožne žage premera od 30-700mm. Brusimo mizarska predrezila, rezkarje za lamele, žage za iveral in čelilce ter seveda tudi klasične krožne žage za dolžinske razreze.

Tračne žage
Za brezhibno obratovanje tračnih žag vam pripravimo liste tračne žage na klasičen način.

Popravilo zob
Na segmentnih žagah se pogosto zgodi, da odpade kateri izmed zob, zato ga je treba pred ponovno uporabo nadomestiti. Tudi to vam natančno in strokovno uredimo v našem podjetju. Odpadli zob zamenjamo z novim in mu odbrusimo vse pripadajoče kote ter tako ponovno vzpostavimo popolno funkcionalnost krožne žage.

Skobelni noži
Nabrusimo vam tudi vse vrste skobelnih nožev (dolžine do 100cm, širine do 20cm in neomejene debeline), ne glede na to ali jih potrebujete v mizarski delavnici ali v večjih obratih lesne industrije. Naostrimo tudi nože vseh sekalcev za biomaso in vse ravne nože za uporabo v kmetijstvu.

Motorne žage
Ste v zadnjem času reševali probleme, ki vam jih v gozdu povzročil lubadar? Tudi za to imamo rešitev, saj vam kvalitetno in hitro nabrusimo verige motornih žag vseh dimenzij, prav tako vam lahko nabrusimo verige za čelilce paketov.

Kuhinjski noži
Vsak profesoinalen kuhar ve, kako pomembni so ostri noži v vsaki kuhinji. Bi radi tudi doma imeli tako ostre nože? Zagotavljamo vam najbolj kvalitetno nabrušene kuhinjske nože, brez nepotrebne obrabe obstoječega rezila.

Dostava
Ker je naša prioriteta kvalitetno nabrušeno rezilo, za prevzem in dostavo skrbi družba Gold Ekspress, ki za nas opravlja prevoze v najhitrejšem možnem času. Izpolnite kontaktni obrazec in poskrbeli bomo, da bo logistika stekla brez dodatnih težav.

Oglejte si našo ponudbo in nas kontaktirajte takoj!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.