Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

MARKO LOGAR S.P.

Kvaliteten slikarski material


Radgonska cesta 29, 9252 Radenci
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

KVALITETEN SLIKARSKI MATERIAL

Se sprašujete kje kupiti kvaliteten slikarski material po dostopnih cenah? Vabimo vas, da obiščete našo galerijo Logar v Radencih. V naši trgovini Galerija Logar vam nudimo kvalitete slikarski material po dostopnih cenah. Pri nas najdete čopiče, strgala, akrilne, oljne in akvarelne barve, slikarska platna, slikarska platna na okvirjih, tuše, pastelne krede, slikarske barvice, slikarske lopatke, skicirke, pigmente in še veliko več. Enostavno vam nudimo vse potrebno za slikanje. Poskrbimo pa seveda tudi za vse tiste, ki ne slikate sami vendar ste ljubitelji umetniških del saj v naši ponudbi najdete tudi slike znanih avtorjev slikarjev. Za kakršnakoli dodatna vprašanja in informacije smo vam na voljo na telefon, mail ali nas enostavno kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

SLIKARSTVO

Slikarstvo obstaja že iz obdobja paleolitika, ko so ljudje risali z naravnimi barvami jamske slike. V začetku civilizacije so nastale stenske poslikave namenjene predvsem za palače, grobnice, svetišča in templje. Takrat se je v Grčiji ta zvrst umetnosti zelo dobro razvila vendar na žalost zelo slabo ohranila. Veliko stenskih poslikav je še danes v starem Rimu, največ v mestu Pompeji saj je tam kar nekaj poslikanih tudi zasebnih hiš. Raziskovalci so našli tudi ohranjene mozaike. Slikarji svojimi deli vedno nekaj sporočajo saj vsaka slika nosi neko sporočilo, zato se tudi na glede na sporočilo slikarji odločajo katero slikarsko tehniko bodo izbrali. Vsaka slikarska tehnika ima svoje zakonitosti in zahteve kot so kako je treba graditi samo delo. Izbrana tehnika v kombinaciji z izbranimi materiali vpliva na estetsko doživljanje stvaritve, na intenziteto barve in na lastnosti slikarske površine.

Seznam storitev

Galerija Logar vam nudi:

Kvaliteten slikarski material

Umetniške slike znanih avtorjev

Galerija 

Lokacija

Kontaktni obrazec

Delite podjetje na družabnih omrežjih:Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.