Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

SICO D.O.O.

laserski razrez plocevine preoblikovanje plocevine upogibanje materiala petrovce


Arja vas 104, 3301 Petrovče
...... Prikaži tel
Prikaži web

Laserski razrez pločevine, preoblikovanje pločevine, upogibanje materiala

V podjetju Sico d.o.o. se že več kot 23 let ukvarjamo z laserskim razrezom pločevine, preoblikovanjem pločevine, upogibanjem materiala in dodatno obdelavo pločevine. V tem času smo si nabrali obilico izkušenj in izpolnili zahteve in uresničili želje številnih zahtevnih naročnikov.

Našim strankam nudimo celovito storitev na enem mestu, saj poleg laserskega razreza pločevine nudimo tudi storitve upogibanja materiala in dodatne obdelave pločevine, ki vključuje vrtanje, krivljenje, žaganje, točkanje, varjenje matic, lakiranje, cinkanje, mehansko obdelavo, punktiranje, varjenje v CO2 zaščiti, itd.

Na osnovi bogatih izkušenj pri delu z jekleno pločevino lahko našim naročnikom in poslovnim partnerjem ponudimo kakovostno strokovno svetovanje in tehnično podporo. Svoje strokovno zanje nenehno izpopolnjujemo s sledenjem najnovejših razvojnih trendov s področja laserskega razreza in obdelave pločevine.

V podjetju Sic d.o.o. veliko investiramo v znanje in najnovejše tehnologije, s katerimi se uvrščamo ne le med najboljše v Sloveniji, ampak tudi v Evropi. To nam omogoča, da lahko uresničimo najbolj zahtevna pričakovanja pri oblikovanju ali upogibanju materiala, natančno po načrtih oziroma zahtevah naših strank. Strojni park našega podjetja zajema pet laserjev, robotsko varjenje (po MIG - MAG postopku) in tri CNC upogibne stroje za pločevino.

Laserski razrez

Laserski razrez pločevine omogoča izdelavo različnih izdelkov zahtevnih oblik v zelo kratkem času. Končni izdelek je popolnoma natančen. Laserski razrez je primeren za izdelavo velikih serij.

Prednosti laserskega razreza so:

Upogibanje materiala

Upogibanje materiala je prvi naslednji korak po razrezu. Glede na to, da smo pri laserskem razrezu zelo fleksibilni in univerzalni, smo isto želeli našim strankam zagotoviti tudi pri upogibanju materiala, tako smo se tukaj investirali v nakup proizvodnih sredstev ki nam to omogočajo. Vsi naši stroji za upogibanje so CNC krmiljeni (imajo kontrolirane osi, vse je stalno pod nadzorom) in nam omogočajo izdelati dober kos že v prvem poizkusu.

Dodatna obdelava pločevine

Z namenom zagotavljanja celovitih rešitev na enem mestu Sico svojim kupcem s pomočjo zagotavlja tudi vse storitve obdelave, ki so potrebne pri preobdelavi pločevine:

Vrhunske storitve dodatne obdelave Sico zagotavlja s pomočjo svojega vrhunskega strojnega parka in preizkušenih kooperantov, ki sledijo naši filozofiji hitrega odziva in maksimalnega zadovoljstva naših kupcev! Oglejte si naš predstavitveni video in našo brošuro!  

Laserski razrez pločevine, preoblikovanje pločevine, upogibanje materiala - Sico d.o.o.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.