Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

NARAVEN KORAK, TRGOVINA NA DEBELO IN DROBNO, D.O.O.

leguano bosonogi cevlji bled


Ljubljanska cesta 4, 4260 Bled
...... Prikaži tel
Prikaži web

Naša ideja je bila ustvariti nov tip čevlja, ki omogoča kar se da naravno premikanje – bosonogo hojo. Čevelj, ki je plod večletnega razvoja, spet omogoča stopalom popolno svobodo gibanja. Hkrati jih tudi ščiti s svojimi nedrsečimi in trpežnimi podplati, ter se prilagodi vsakemu premiku stopal in prstov.

Podplat je iz tako odpornega materiala, da tudi koničasti in ostri predmeti ne predstavljajo nevarnosti. Zgornji material varno objame stopalo in skrbi za odvajanje telesne temperature, tako kot tudi za ohranitev le te pri mirovanju. Poleg uporabe za tek, jih lahko uporabimo pri vseh aktivnostih (notri in zunaj).

Še posebno so primerni tudi za otroke (od takrat naprej, ko se učijo hoditi) in za starejše. Dober oprijem na vseh podlagah v povezavi z krepitvijo mišic stopal, omogoča gibanje brez pomoči do visoke starosti.

Bosonoga hoja

Pri naravni bosonogi hoji se stopa, tako kot so prakticirali že naši predniki, najprej na sprednji del stopala in ne na peto. Pri takem načinu lahko prsti na nogah aktivno sodelujejo, kar zmanjša tresenje pri hoji. Izboljša se telesna drža in ravnotežje, krepijo se tudi mišice nog in stopal. Težave z mišicami in bolečine pri gibanju se pri redni bosi hoji pogosto v kratkem času zmanjšajo ali popolnoma izginejo.

Produkti

leguanito čevlji so primerni za pustolovščine od prvih poskusov korakov, tako notri kot tudi zunaj. Ponujajo zaščito, ne da bi omejevali svobodo gibanja malih stopalc.

 leguano primera prepričajo predvsem s svojo udobnostjo in lahkotnostjo nošenja, da kar pozabimo, da jih imamo obute.

leguano classic je pionir med leguano čevlji. Ponuja zaščito in udobje kot normalni čevlji.

Ponujajo veliko svobode stopalom, so zelo udobni in mogoče jih je nositi praktično celo leto.

 Ko jih enkrat obujemo, jih nočemo nikoli več sezuti. Posebno dobro se prilegajo h kratkim hlačam ali jeansu.

Leguano ballerina se elegantno prilegajo na ženska stopala. Lahko jih nosite k svoji najljubši obleki ali k jeans hlačam.

Vrečka za pranje perila ščiti leguano čevlje pri pranju in izpiranju.

 

V kratkem bomo odprli tudi fizično trgovino na Bledu.

Gibajte se naravno, bodite zaščiteni - Leguano bosonogi čevljiZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.