Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

LEKARNA MAČKOVEC SABINA REPŠE ŠTURM, MAG. FARM.

lekarna novo mesto prehranska dopolnila novo mesto dermokozmetika novo mesto novo mesto


Otoška cesta 5, 8000 Novo mesto
...... Prikaži tel
Prikaži web

Lekarna Novo mesto, prehranska dopolnila Novo mesto, dermokozmetika Novo mesto
V lekarni Mačkovec imamo na voljo široko izbiro zdravil na recept, zdravil brez recepta, prehranskih dopolnil, homeopatskih zdravil, dermokozmetike, medicinskih pripomočkov, preparatov za nego dojenčkov in otrok, čajev, veterinarskih zdravil...

Našo ekipo sestavljajo štirje magistri farmacije z dolgoletnimi izkušnjami v lekarništvu in farmacevtski tehnik. Skupaj vsakodnevno skrbimo za izboljšanje in ohranjanje zdravja in dobrega počutja svojih strank. Ob izdaji zdravil strankam vedno ponudimo strokovni nasvet za pravilno in učinkovito uporabo zdravil in drugih preparatov.

Lekarna Mačkovec se nahaja tik ob vhodu v nakupovalni center Qlandia, kjer je na voljo veliko parkirnih mest (tudi za invalidne osebe). Dostop v lekarno je invalidnim osebam in osebam, ki težje hodijo bistveno olajšan. Nudimo tudi dostavo večjih medicinsko tehničnih pripomočkov do avtomobila, da vam transport le-teh kar se da olajšamo.

Lekarna z zdravili in ostalimi pripomočki dnevno oskrbuje dom starejših občanov in druge javne in zasebne ustanove.

Vabljeni v Lekarno Mačkovec! Obiščite nas in se prepričajte v našo bogato ponudbo in strokovno svetovanje. Želite izvedeti več o zdravilu?

Preverite bazo zdravil! Naložite si našo mobilno aplikacijo: Mob. App. Lekarna Mačkovec

Za dodatna vprašanja o izdelkih v naši ponudbi nas pokličite na 07 384 45 65 ali pošljite elektronsko pošto na lekarna.mackovec@gmail.com.

Kako do nas?
Naši poslovni prostori se nahajajo v nakupovalnem centru Qlandia v Novem Mestu pri vhodu A. Nakupovalni center Qlandia je označen na spodnjem zemljevidu.

Lekarna Novo mesto, prehranska dopolnila Novo mesto, dermokozmetika Novo mesto - Lekarna Mačkovec


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.