Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

PRIMPLAN, TEHNIČNE STORITVE, PRIMOŽ PLANINC S.P.

lesene kuhinje po meri lesene vgradne omare po meri ljubljana primplan lukovica


Trnjava 4B, 1225 Lukovica
...... Prikaži tel
Prikaži web

Lesene kuhinje po meri, lesene vgradne omare po meri, Ljubljana - Primplan

Mizarstvo Primplan - lesene kuhinje po meri, lesene vgradne omare po meri, Ljubljana. Pokličite nas na 031-662-753 za konkretno ponudbo in strokovno svetovanje!

Izdelamo vam kakovostno leseno pohištvo po meri. Si želite nove lesene kuhinje, spalnice, kopalnice, otroške sobe, dnevne sobe, predsobe ali vgradne omare, po meri? Pošljite poizvedbo na primplan12@gmail.com ali uporabite obrazec za povpraševanje.

Poleg vašega doma opremimo tudi vaše poslovne prostore. Lotimo se malih in velikih naročil, od majhne omarice za čevlje do opremljanja celotne hiše. Nudimo tudi popravilo in obnovo pohištva. Polagamo talne obloge, kot so gotovi parket ali laminat. Poleg naštete ponudbe nudimo še prevoze in selitve, opravljamo tudi ostala hišniška dela, kot so vodovodarska, električarska ali pleskarska dela.

Kakovost našega pohištva temelji na podlagi dolgoletnih mizarskih izkušenj in uporabi le najkvalitetnejših materialov. Naš cilj je kvaliteten izdelek, estetske oblike in dolge življenjske dobe, ter posledično zadovoljstvo strank.

Pred začetkom del strankam svetujemo in jim pomagamo najti najugodnejšo rešitev. Naš izris pohištva omogoča naravno umestitev modernega pohištva in notranje opremljanje v trenutku in stranke z lahkoto pridejo do dolgoročnih prostorskih rešitev. Med izdelavo pohištva in ob končni montaži smo pozorni na želje in potrebe strank.

Pomagali vam bomo pri načrtovanju in izdelavi pohištva po meri za dom vaših sanj!

Za dodatna vprašanja o naših storitvah nas pokličite na: 031 662 753 ali pošljite poizvedbo na: primplan12@gmail.com.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.