Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Mačji hotel Ozzi, Mojca Jager s.p.

macji hotel ozzi mojca jager s p kamnik


Vrhpolje pri Kamniku 182, 1241 Kamnik
...... Prikaži tel
Prikaži web

Mačji hotel Ozzi pomeni luksuzna in varna namestitev, strokovna ter ljubeča oskrba, kvalitetna hrana in vse ostalo, kar olajša vaši mački bivanje pri nas v vaši odsotnosti. Ker razumemo mačjo naravo, jo spoštujemo in upoštevamo, obravnavamo potrebe vsakega varovanca posebej. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/macji-hotel-kamnik_2.jpg Hotel Ozzi se nahaja na lokaciji izven mestnega vrveža, 25 km izven Ljubljane, v okolici Kamnika. Mačke v hotelu so posamično nameščene v prostornih boksih, če pa prihajajo iz istega gospodinjstva, je v enem boksu dovolj prostora za udobno bivanje dveh mačk. Za bolj zahtevne varovance imamo na voljo tudi posebno, ločeno sobo. Vse mačke, ne glede na vrsto namestitve, ki jo izberete, so večino dneva pod našim nadzorom, saj je mačji hotel hkrati tudi naš dom. Vsak dan se posvetimo vsaki muci posebej, poskrbimo za zadostno mero pozornosti ter stimulacije in tako omejimo stisko živali ob ločitvi od družine. Zavedamo se, da mačke v nasprotju s psi po naravi niso vajene selitev in menjave okolja in jim prihod v varstvo pomeni stres. Dodaten stres jim lahko predstavlja tudi soočenje z drugimi živalmi, če niso vajene sobivanja s psi in z mačkami oziroma če gre za mačke, ki so sicer edina žival v gospodinjstvu. Poleg tega je vsaka mačka posameznik s svojimi karakternimi posebnostmi in zahtevami, ki se jim čim bolj prilagodimo. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/macji-hotel-kamnik_1-300x64.jpg Poleg namestitve mačke v mačjem hotelu vam nudimo še:  

Oskrba mačke in drugih malih domačih živali na vašem domu

Nekatere mačke v vaši odsotnosti veliko lažje prenašajo samoto kot selitev. Če vaša mačka ni navajena tujih ljudi, kakršnakoli sprememba okolja (recimo obisk pri veterinarju) pa ji predstavlja hudo stisko, je mogoče bolje, da ji omogočite oskrbo na domu, kjer se počuti varno. Enako velja, če imate večje število muc, saj se čez dan med seboj dovolj zamotijo, in potrebujejo le nekoga, da poskrbi za njihove osnovne potrebe, iskanje namestitve pa zna biti v takem primeru velik izziv. Tudi, če je vaša mačka navajena selitev in ji namestitev v hotelu ne predstavlja hudega stresa, vi pa si želite le oddiha za dan ali dva, je mogoče smiselno, da se dogovorimo za oskrbo na domu. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/03/macji-hotel-kamnik_3-266x300.jpg

Prevozi živali

Ker vemo, da je včasih težko uskladiti potrebe vaših živali po obisku pri veterinarju, v salonu ali drugje, z vašimi službenimi obveznostmi, vam po dogovoru nudimo prevoz vaše živali na želeno lokacijo in nazaj.  

Sprehajanje psov

Glede na vaše želje in potrebe vašega psa, so lahko sprehodi osnovni (opravljanje potrebe, razgibavanje, druženje) ali aktivni (predvsem za težavne pse, ki potrebujejo socializacijo in psihične izzive). Lahko trajajo od 30 – 60 minut, v okolici vašega doma ali pa vašemu psu nudimo sprehod v naravi.   Delovni čas: Po dogovoru.   VirZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.