Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

MAKSI SERVIS D.O.O.-IVANČNA GORICA

MAKSI SERVIS d.o.o. Ivančna Gorica


Studenec 20, Ivančna Gorica
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

,,ADAPTACIJA PISARN, STANOVANJ, KOPALNIC,,

MAKSI SERVIS d.o.o.-Ivančna Gorica

 

Govorimo

  

O nas

 

Vaš dom potrebuje preobrazbo?
Si želite spremembe?
Želite povečati bivalno udobje v vašem domu?

Nudimo vam KOMPLETNE ADAPTACIJE Z VKLJUČENIMI VSEMI VRSTAMI PROFESIONALNIH STORITEV, ki jih bo naša izurjena ekipa opravila kvalitetno, ažurno in v dogovorjenih rokih.

Potem se odločite za adaptacije Maksi, kjer vam bo strokovna ekipa zagotovila vrhunsko, hitro in zanesljivo izvedbo vseh vrst storitev.

Na področju izvajanja selitev in celostnih adaptacij imamo večletne dragocene izkušnje in bogato znanje, zato vam lahko zagotovimo optimalne rešitve prilagojene vašim potrebam in željam.

Ena naših glavnih odlik je strokovnost, poleg tega pa spoštujemo vaš čas, zato naredimo vse, da storitve opravimo v dogovorjenih rokih. Če želite vrhunsko izvedbo storitev in maksimalno zadovoljstvo s končnimi rezultati dela, se odločite za adaptacije Maksi.

 

 

STORITVE:

 

– parketarstvo,

– pleskarska dela,

– keramičarstvo,

– pvc okna in vrata,

– protivlomna vrata,

– adaptacija stanovanj,

– adaptacija poslovnih prostorov,

– adaptacija kopalnic,..

 

Parket je zelo pomemben vizualni element v prostoru, poleg tega pa njegova kvaliteta bistveno vpliva tudi na kakovost bivanja. Prednosti parketa so številne, saj je enostaven za vzdrževanje, slovi kot odličen toplotni in zvočni izolator, poleg tega pa deluje tudi antialergično in antistatično.

Odločite se za profesionalno storitev parketarstva in si zagotovite dolgo življenjsko dobo parketa ter najbolj kvalitetne materiale.

Na podlagi znanja in izkušenj vam bomo pomagali poiskati optimalno rešitev, dogovorjene storitve pa bomo opravili hitro, efektivno in kakovostno.

Nudimo:

 

Adaptacija stanovanja vam lahko ob nizkih stroških zagotovi popolno prenovo vašega doma.

Na pomoč pri celotnem procesu prenove od prvega do zadnjega koraka vam bo z veseljem priskočila naša Maksi ekipa strokovnjakov, ki bodo zaradi dolgoletnih izkušenj in znanja poskrbeli, da boste nad končnimi rezultati popolnoma navdušeni.

Zadovoljstvo strank je pri nas na prvem mestu, zato se pred pričetkom adaptacije natančno pogovorimo o vaših željah ter vam po potrebi tudi svetujemo in pomagamo poiskati optimalne rešitve. Zavedamo se, kako dragocen je vaš čas, zato dosledno upoštevamo vse dogovorjene roke in vam zagotovimo celostno adaptacijo stanovanja od A do Ž.

 

Nudimo:

 

Poslovni prostor mora nuditi izvrstne delovne pogoje, hkrati pa mora biti tudi prijazen in poskrbeti, da se tako zaposleni kot stranke v njem dobro počutijo.

Kvalitetna adaptacija poslovnih prostorov tako zagotavlja odstranitev dotrajane opreme in vizualno prenovo vaših prostorov, poleg tega pa bo naša strokovna ekipa poskrbela tudi za brezhibno delovanje inštalacij in opreme. Zavedamo se, da čas in upoštevanje dogovorov pri adaptaciji igrata ključno vlogo. Ekipa Maksi bo poskrbela, da bo adaptacija vaših poslovnih prostorov potekala popolnoma v skladu z dogovorjenimi roki, tako da bo lahko vaše delo potekalo nemoteno.

Na podlagi izkušenj vam bomo svetovali glede izbire kvalitetnih materialov preverjene kakovosti, nato pa poskrbeli za profesionalno celostno izvedbo od prvega do zadnjega koraka.

 

Nudimo:

 

Kvalitetna adaptacija kopalnice bo popolnoma spremenila vaše bivalno udobje, saj bomo poskrbeli tako za vizualni izgled vaše kopalnice kot tudi za delovanje vodovodnih in električnih inštalacij. Pomagali vam bomo, da boste izbrali zares kvalitetne materiale z dolgo življenjsko dobo, ki so enostavni za vzdrževanje in vam bodo služili vrsto let. Pred pričetkom adaptacije je zelo pomembno, da si ogledamo vaš prostor in se pogovorimo, katera dela bo mogoče izvesti.

Glede na naše bogate dosedanje izkušnje vam lahko pomagamo tako pri sami izbiri materialov kot tudi pri iskanju primernih rešitev za vaš objekt. Ekipa Maksi bo poskrbela, da bo celotna adaptacija potekala v dogovorjenih rokih in brez komplikacij.

V zaključni fazi bomo poskrbeli tudi za čiščenje, tako da vam bo nova kopalnica čim hitreje na razpolago.

Nudimo:

 

Videz hiše, poslovnega prostora in objektov nasploh dejavno vpliva na vaše počutje in splošno zadovoljstvo, zato je zelo pomembno, da poskrbite za primerno urejenost vaše okolice. Z našim strokovnim znanjem in kvalitetno izvedbo del vam pomagamo urediti podobo katerega koli objekta.

Nudimo vam tako zunanja slikopleskarska dela kot tudi notranja slikopleskarska dela. Pri delu smo zelo fleksibilni in bomo z veseljem prisluhnili vašim potrebam. Na podlagi bogatih izkušenj vam bomo tudi ustrezno svetovali, tako da boste s končnimi rezultati maksimalno zadovoljni.

Nudimo:

 

Odločite se za kvalitetno keramičarstvo, ki ga bo izvedla usposobljena ekipa z večletnimi izkušnjami.

Keramičarska dela namreč predstavljajo pomemben poseg v bivalni prostor in zelo pomembno je, da so izvedena kakovostno.

Le na ta način si boste zagotovili estetski videz ter dolgo življenjsko dobo uporabljenih materialov. Pri adaptacijah Maksi smo vedno pripravljeni prisluhniti vašim željam in poskrbeli bomo, da bodo naročene storitve izvedene strokovno, natančno in v dogovorjenem roku.

Nudimo:

 

Okna in vrata so izredno pomembne komponente v katerem koli objektu, saj zagotovijo ustrezno zaščito pred zunanjimi vplivi, hkrati pa seveda prispevajo tudi k estetskem videzu objekta.

PVC okna in vrata so odlična izbira za vse vrste objektov, saj so izredno praktična, omogočajo energetsko varčnost ter največjo možno prilagodljivosti glede velikosti in vgradnje.

PVC okna in vrata so dosegljiva po zelo ugodnih cenah, pri čemer vam bodo zagotovila kvaliteto, trpežnost in dolgo življenjsko dobo materialov. Ekipa Maksi vam bo pomagala in svetovala pri izbiri primernih oken in vrat, poleg tega pa bomo izvedli kvalitetno montažo in tako vašemu objektu zagotovili optimalno zaščito pred zunanjimi vplivi.

 

Se želite v svojem domovanju počutiti popolnoma varno? Prava rešitev so protivlomna vrata, ki jih poleg zaščite pred vlomi odlikujejo še protihrupna izolacija, estetika in dolga življenjska doba.

Profesionalna protivlomna vrata bodo poskrbela, da bo vaše premoženje na varnem vedno, ko vas ne bo doma.

Protivlomna vrata imajo posebno ojačano konstrukcijo vratnega krila in podboja, poleg tega pa jih odlikuje še poseben sistem večstopenjskega zaklepanja, ki prepreči kakršne koli poskuse vloma.

Pri izbiri tipa protivlomnih vrat vam bomo z veseljem priskočili na pomoč in vam svetovali, katera rešitev je za vas optimalna. Glavna odlika vrat je prvovrstna kvaliteta, ki vas nikdar ne bo pustila na cedilu.

 

 

Na tržišču smo dejavni že vrst let, tako, da imamo veliko izkušenj in delo opravimo kvalitetno in po želji strank.

 

8 x Zakaj izbrati ravno nas?

 

 

več na strani,….    

Stopite v stik z nami!

 

 

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti , nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.