Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

INVESTICIJE, DRUŽBA ZA NALOŽBE D.O.O.

manikira permanentno lakiranje nohtov ljubljana nega obraza ljubljana ljubljana


Tbilisijska ulica 59, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
Prikaži web

Manikira, permanentno lakiranje nohtov Ljubljana, nega obraza Ljubljana

INVESTICIJE, družba za naložbe d.o.o.

Prav vitalnosti, skrbi za vaš videz in dobro pocutje v Energomedu dajemo prav poseben poudarek. Energomed je salon prihodnosti. Ne bomo vas prepricevali, prepricajte se sami. http://www.energomed.si

Vrhunsko usposobljen kolektiv kozmeticnih tehnikov. Saj naš kolektiv dopolnjuje tudi fant. Stalno izpopolnjevanje in šolanja, vam zagotavljajo, da boste vedno dobili informacije iz prve roke.

Sledimo svetovnim trendom v kozmetiki, zato naše storitve vedno prilagajamo in stalno posodabljamo. Uporabljamo samo preverjeno profesionalno kozmetiko.

Edini v Sloveniji  smo vzpostavili on line sistem narocanja, kjer si stranke same izberejo termin za svoje tretmaje. Narocanje je omogoceno do 3 tedne v naprej.  

V našem salonu boste vedno deležni profesionalne obravnave, saj imamo visokousposobljen team.

Nimamo skritih cen. Za vse tretmaje in izdelke imamo vedno objavljene cene in okviren cas trajanja in obseg storitve. 

Odlicna lokacija in veliko parkirnih mest. Na volje imate brezplacno parkiranje. Ce se odpravljete v nas salon, imate na voljo LPP števila 6 in 1 . obe sta oddaljeni 5-10 min. Salon najdete na Tbilisijski ulici 59 v Ljubljani (VIC). Poklicete nas lahko na 01 200 33 09 in na mobilo številko salona 040 885 003.

Salon Energomed je odprt vsak dan od ponedeljka do petka med 8:00 in 20:00 uro.  Soboto in nedeljo si vzamemo zase, da lahko skrbimo med tednom za vas.

V Energomedu skrbimo tudi za okolje. Ves potrošni material in odpadno embalažo izdelkov ozavešceno sortiramo in odlagamo v zato namenjene zabojnike. Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.