Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

MASAŽNI IN LEPOTNI STUDIO ŠPELA, ŠPELA BERLOT S.P.

masazni in lepotni studio spela spela berlot s p 3320


Podkraj pri Velenju 29b, 3320 Velenje
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Podjetje Masažni In lepotni studio Špela je bilo ustanovljeno leta 2016. Nahaja se na soncni strani Jakca, nedalec stran od mesta Velenje. Studio je na mirni lokaciji. Prijeten vonj etericnih olj, nežni zvoki klavirja, aromaticna masažna olja ter strokovna in kvalitena storitev pripomorejo k temu, da se sprostite in pozabite na vsakodnevne skrbi. Pri nas velja pravilo: “Dober maser ne pozna na cas”. Vsaki stranki prisluhnemo in se za njo zavzamemo. Strategija podjetja je strankam zagotoviti cenovno dostopne in kvalitetne storitve. Trenutno lahko v Masažnem in lepotnem studiu Špela izbirate med: Vizija podjetja je dodajati nove storitve s podrocja kozmeticnih in masažnih storitev. Naše poslanstvo je vaša sprostitev, zagotavljanje dobrega pocutja in lepega izgleda kože posameznikov. Cilj podjetja je zagotoviti visoko kakovostne storitve, saj so zadovoljne stranke naš uspeh. Delovni cas je po dogovoru. Stranke naprošamo, da na dogovorjene termine prihajajo pravocasno.  

Nega obraza

Naša koža je vsakodnevno izpostavljena zunanjim vplivom (vrocini, mrazu, vlagi …), zato je prav, da jo negujemo in ji nudimo zadostno nego. Tako bo naša koža ostala voljna in prožna ter že na pogled zdrava. Povrhnjica se v celoti obnovi v 28. dneh, zato je tudi nega obraza priporocljiva enkrat mesecno. Seveda pa je potrebna tudi skrbna nega doma, saj je to osnova za zdravo in lepo kožo. Negovalni postopek lahko izberete sami, lahko pa izbor prepustite kozmeticarki, saj ga bo prilagodila potrebam vaše kože in bo s tem ucinek nege povecan. Masaže
Masaža spada med najstarejše in najpreprostejše nacine zdravljenja. Zlasti na Vzhodu je razširjeno prepricanje, da redna masaža koristi vsem ljudem, ne glede na starost. Na Zahodu je bila koristnost masaže od nekdaj priznana tudi na podrocju športa, kasneje pa se je njena raba preselila na druga podrocja. Masaža spodbuja ali miri, odpravlja napetost, preganja nespecnost ter sprošca bolece mišice, torej poskrbi za dobro pocutje. Nekateri so prepricani, da že samo ugodje, ki ga povzroca masaža, ucinkuje zdravilno. Star pregovor pravi: “Kdor vsak dan ne posveti nekaj casa svojemu zdravju, mora vsak dan žrtvovati veliko casa za bolezen”. Storite nekaj zase, vzemite si cas in pozabite na skrbi ter se prepustite rokam izkušene maserke.

Tretmaji za telo

Nega telesa je izredno pomembna. Tako kot koža na obrazu je tudi koža na telesu izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, zato potrebuje pravilno nego. Prepustite se izkušenim rokam naše kozmeticarke. Za vas smo pripravili pestro ponudbo negovalnih tretmajev za telo, pedikur in depilacij.


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.