Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

Masažni studio Atena, Primož Peterlin s.p.

masazni studio atena primoz peterlin s p 1000


Šmartinska cesta 130, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

V masažnem studiu Atena, Primož Peterlin s.p. iz Ljubljane opravljamo klasicne terapevtske masaže, športne masaže ter kinezotaping. Nahajamo se v poslovni stavbi EMONA, 11 nadstropje soba 29. Vljudno vabljeni.

 

Klasicna masaža

Masaže vseh vrst odpravljajo stres, pomirjajo in sprošcajo, dajejo novo energijo in pomagajo pri regeneraciji mišic po naporni telesni aktivnosti. Prav tako odpravljajo glavobole in napetosti iz hrbtenice. Drugi pozitivni ucinki so še: lažje dihanje, povecano izlocanje odpadnih in strupenih snovi iz telesa, boljša prožnost kože ter izboljšano delovanje notranjih organov.

 

Športna masaža

Športna masaža se izvaja s tocno dolocenim namenom. Širok nabor masažnih tehnik in prijemov, ki pripomore k hitrejši obnovi utrujenih mišic po naporni vadbi in k boljši funkciji telesa. Izbira masažne tehnike, intenzivnost, moc pritiska, poudarki na dolocenih delih telesa in tkivih, so odvisni od klientovih potreb in športnih ciljev.

Pri športni masaži se, za razliko od klasicne masaže, bolj posvetimo zacetni analizi stanja in ciljev športnika-rekreativca, in uporabljamo širši nabor tehnik in znanj za doseganje boljšega delovanja telesa.

 

Kinezotaping

Kineziotaping je podporna terapija ostalim fizioterapevtskim tehnikam, da telesu pomaga k hitrejši regeneraciji, saj deluje med posameznimi fizioterapevtskimi obravnavami. Je tehnika leplenja posebnih terapevtskih trakov za podpiranje mišicnih funkcij, zmanjšanje oteklin in podpiranje tetiv z namenom zmanjšanja bolecine. Posebna struktura traku omogoci fizicno ?samoozdravitev?. Trakovi ostanejo na telesu 3 dni in ne ovirajo gibanja, športa, tuširanja, …

 

AKCIJA

Ker smo ravno v decembru in so prazniki tik pred vrati smo se odlocili, da vam ob nakupu katere koli izmed naših masaž podarimo 30% POPUST!

Akcija velja do konca meseca decembra.

Veselimo se vašega obiska!

 

Delovni cas: Po dogovoru.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.