Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

MEG D.O.O., PODJETJE ZA GRADBENIŠTVO, KAMNOSEŠTVO IN TRANSPORT

Meg d.o.o., kamnoseštvo, svetovanje in gradbeništvo


Krožna pot 13a, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
Prikaži web
...... Prikaži tel

Podjetje Meg iz Ljubljane se ukvarja z izdelavo, dobavo in montažo izdelkov iz marmorja in granita. Izdelujejo kamine, pulte, stopnice, okenske police, nagrobnike ter stenske obloge.

 

Kamini - notranji, zunanji

Kamini v sodobnem času nimajo več le funkcijo ogrevanja prostora, lahko nam služijo kot estetski element našega doma in vrta.

 

Stenske obloge

Stenske obloge iz naravnega kamna plemenitijo in povečajo estetski videz vašega prostora. Uporabljamo jih za dekoracijo stenskih oblog vašega doma, oblaganje kaminov, bazenov, zunanjih fasad,…

 

Pulti - kuhinjski, kopalniški, ...

Prijeten občutek domačnosti in estetike obenem trpežnost ter odpornost na vročino, vreznine, odrgnine,… Nezahtevni za vzdrževanje in čiščenje.

Izdelujemo in montiramo kuhinjske in kopalniške pulte ter razne delovne mize iz različnih granitov in marmorjev različnih oblik, debelin, velikosti, obdelav. Izdelamo izreze za pipe, umivalna korita, kuhalne plošče,…. Montiramo na razne podkonstrukcije, kovine, opeke, razno pohištvo, les, ...

 

Police - notranje, zunanje

Okenske police iz marmorja in granita so nepogrešljivi gradbeni element pri urejanju vašega doma. Prostoru dajejo poseben šarm, ki ga ima le naravni kamen. Prednost okenskih polic iz naravnega kamna, nesmrtni material odporen na razne vremenske vplive (vlaga, mraz, sonce,…).

 

Stopnice - notranje, zunanje

Stopnice iz naravnega kamna bodo zagotovo pustile unikaten pečat, saj zaradi neomejene življenjske dobe, naravnega in lepega videza dajejo prestiž, skladnost ter prefinjenost vašemu domu. Poleg naštetih lastnosti so enostavne za čiščenje ter vzdrževanje.

Tlaki, talne obloge - notranje, zunanje

Naravni kamen je med najbolj trpežnimi material za talne obloge. Dobro prenaša zunanje vplive, ter je enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Zliva se v kombinaciji s katerimkoli materialom in z njim lahko razbijemo monotonost prostora.

 

Okvirji - vratni, okenski

Obloge iz naravnega kamna bodo v vaš prostor prinesle pridih elegance, prefinjenosti, prestiža,… Opravljajo funkcionalno ter estetsko funkcijo zato so primerne za starejše kot tudi modernejše objekte.

Izdelujemo in montiramo obloge iz raznih granitov in marmorjev, različnih debelin, barv, oblik in načina obdelave. Površina je lahko različno obdelana, špičena, štokana, polirana, rezana.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.