Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

MIPLES, ŠTEFANČIČ DAMIJAN S.P.-ILIRSKA BISTRICA

MIPLES, ŠTEFANČIČ DAMIJAN S.P. ILIRSKA BISTRICA


GREGORČIČEVA CESTA 8A, Slovenska Bistrica
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

Slikopleskarstvo ,,MIPLES,,
ŠTEFANČIČ DAMIJAN S.P.-ILIRSKA BISTRICA

,,Kvalitetno, ugodno, hitro opravimo vsa pleskarska in slikopleskarska dela, ter dekorativne tehnike,, 

Smo ekipa strokovnjakov, ki izvaja v glavnem slikopleskarska dela. Torej, v kolikor potrebujete izkušene mojstre za osvežitev sten vašega doma ali poslovnega objekta se lahko obrnete na nas. Izvajamo beljenje, kitanje, brušenje, glajenje sten in stropa, poslikavo sten, izdelamo vam tudi predelne stene, spuščeni strop… Z veseljem se bomo odzvali in skrbno ter kakovostno poskrbeli za tovrstna dela.

Slikopleskarstvo MIPLES, ŠTEFANČIČ DAMIJAN S.P.-ILIRSKA BISTRICA

Podjetje Slikopleskarstvo MIPLES, ŠTEFANČIČ DAMIJAN S.P. z veliko volje, zagona, znanja, pridnosti in poštenosti.

Opravljamo:
 
Za vaš dom in poslovne prostore ponujamo sledeče storitve:
kitanje sten ter stropov,
kitanje,
barvanje napuščev,
glajenje sten ter stropov
bandažiranje stikov mavčnih plošč,
brušenje,
beljenje sten, stropov,
barvno beljenje ,
barvanje sten z močnimi toni,
pleskanje  z  pralnimi barvami,
sanacija in odstranjevanje plesni,
barvanje vrat,
barvanje radiatorjev,
izvajanje dekorativnih tehnik,..
V bližini kraja Ilirska Bistrica , Notranjsko-kraška in v okolici izvajamo: 

Slikopleskarstvo: Fino kitanje in barvanje cele hiše, dvakratno kitanje in dvakratno barvanje stanovanja, beljenje stropov, malanje sten, pleskanje fasade, barvanje napušča, pleskanje vrat.
Suhomontaža: Suhogradnja, polaganje knaufa, spuščen strop na kovinski podkonstrukciji, stena iz knaufa, oblaganje stene z mavčnimi ploščami, izdelava mansarde, napušč iz knaufa.
Dela izvajamo tudi v regijah: Osrednjeslovenska, Notranjsko-kraška.

Za več podrobnosti nas kontaktirajte.
Slikopleskarska dela
Tesnenje lesenih oken in vrat ter
barvanje napuščev

Naš slogan je:   PRIDEMO – NAREDIMO – POSPRAVIMO

Obnavljate stanovanje ali poslovne prostore in iščete zanesljivega slikopleskarja, ki vam bo kakovostno prebelil vaše stanovanje oziroma poslovne prostore?

Iščete ponudnika, vam bo znal ob prenovi vašega doma ustrezno svetovati in svoje delo profesionalno opraviti?

Želite obnovi vašega doma za svoj denar dobiti kar največ?

Uporabljamo in vgrajujemo samo najboljše materiale in  barve, imamo zelo konkurenčne cene, držimo se rokov izdelave,  predvsem pa nudimo Brezplačno strokovno svetovanje pri  izvedbenih problemih.

Pred pričetkom dela vso opremo stanovanja, pohištvo,  zaščitimo  z zaščitno folijo,odmontiramo stikala in  vtičnice,zaključne letve  oblepimo z zaščitnim trakom, zaščitimo  tla z filcem (da ne  poškoduje parketa), zaščitimo,okna,vrata.

Po  koncu dela tudi  pospravimo za seboj.

V vsaki hiši ali stanovanju vsakih nekaj let potrebujemo pobeliti stene in strope, saj postanejo umazani. Mogoče si želimo adaptacijo stanovanja ali pa le spremembo barve. Za vse to je potrebno slikopleskarstvo. Prava izbira barve vpliva na naše počutje in razpoloženje, saj ima vsak ton barve svojo značilnost in lastnost.
Slikopleskarstvo je tudi glajenje sten in stropov, barvanje oken, vrat, radiatorjev, cevi, razno dekorativno barvanje. Prav tako Vam pobarvamo fasade, napušč in izdelamo demit fasade. Baldažiramo stike mavčnih plošč v suhomontažnih delih.
Naše podjetje izvaja slikopleskarska dela že vrsto let, zato smo strokovnjaki na tem področju.

8 x Zakaj izbrati ravno nas?
Vrhunska kvaliteta storitev,
zanesljivost in hitra odzivnost,
natančnost,
odlično razmerje med kvaliteto in ceno,
maksimalno posvečanje strankam,
držanje zastavljenih rokov,
dolgoletne izkušnje,
zadovoljstvo strank.
Stopite v stik z nami!

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti , nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.