Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

MIZARSTVO LESPO D.O.O.

mizarstvo lespo vrata s skritimi nasadili kuhinje po meri furnirana in lakirana vrata skofja loka


Brode 13, 4220 Škofja Loka
...... Prikaži tel

Mizarstvo Lespo - Vrata s skritimi nasadili, kuhinje po meri, furnirana ali lakirana vrata, spalnice, otroške sobe, dnevne sobe in ostalo pohištvo

Mizarstvo Lespo je bilo ustanovljeno leta 1997, kar pomeni, da smo strokovnjaki na svojem področju, saj imamo 20let izkušenj na področju mizarstva. Pri dosedanjem delu, smo si nabrali veliko izkušenj in s svojimi izdelki v mnogoštevilne domove prinesli kakovost, domač ambient in odlično počutje.

Naš cilj je nuditi celostno in kakovostno storitev, po konkurenčno ugodnih cenah, ter vedno v zadovoljstvo naših strank.

Danes naša proizvodnja pohištva obsega široko paleto izdelkov po naročilu: od kuhinjspalnicdnevnih sobvgradnih omarstopniclokalov do notranjih vrat. Vsi naši izdelki so narejeni po meri z upoštevanjem vaših želja in zamisli. Do skupnih rešitev lahko pridemo bodisi z vašim bodisi z našim arhitektom. Izdelke pripeljemo na dom in jih tudi zmontiramo.

Za izdelavo pohištva uporabljamo različne materiale:

Poleg funkcionalne naloge so naši izdelki prvovrsten estetski okras vašega bivalnega ali poslovnega prostora. Poleg tega pa kakovost naših izdelkov zadovolji tudi najzahtevnejše kupce. Prepričajte se sami in nas še danes kontaktirajte!

VRATA S SKRITIMI NASADILI

Skrita ali nevidna nasadila so najnovejša izvedba nasadil za notranja vrata na trgu. Izbira detajlov lesenih notranjih vrat v lesenem podboju je skorajda neomejena, z veseljem prisluhnemo vsaki še tako nenavadni želji. Mnoge med njimi, ki so nam v tehnološkem smislu predstavljale izziv, smo že uspešno izvedli. Naročnikom se vedno prilagajamo s širokim izborom materialov in barv, še pomembneje pa je, da vrata izdelamo po meri in točno za pripravljeno gradbeno odprtino. Nudimo celovito storitev; saj poleg izdelave poskrbimo tudi za vgradnjo notranjih vrat na objektu. 

KUHINJE

Zamislite si kuhinjo prilagojeno vam, vašemu prostoru in vašim navadam. Pri kuhinjah podjetja Lespo vam nudimo celovito storitev, od načrtovanja do montaže. Vaša nova kuhinja bo unikatna, točno taka kot ste si jo zamislili vi. Dovolite nam, da vam pomagamo. Naši arhitekti z dolgoletnimi izkušnjami na področju notranjega opremljanja vam bodo pomagali najti kar najbolj optimalno rešitev za vaš prostor. V naši proizvodnji bomo rešitev izdelali in vgradili v vaš dom.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte tudi naše ponudbe in galerije.

Mizarstvo Lespo - Vrata s skritimi nasadili, kuhinje po meri, furnirana ali lakirana vrataZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.