Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

SPLETNA TRGOVINA, IZOBRAŽEVANJE IN SVETOVANJE, NINA SAVARIN S.P.

mojskratek ergonomske nosilke in nosenje otrok nina savarin s p skofije


Spodnje Škofije 124a, 6281 Škofije
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

MojŠkratek je mlado družinsko podjetje, ki je na lastni koži občutilo koristi nošenja našega malega škratka. Nošenje je močno spremenilo in obogatilo naš odnos ter nam hkrati olajšalo mnogokateri izziv. Verjamemo, da nošenje ni samo veščina, ampak način sobivanja, komuniciranja, skupnega raziskovanja, predvsem pa način kako preprosto in ljubeče vključiti otroka v vsakodnevno življenje. Trudimo se, da za vas izberemo kakovostne nosilke, ki vam bodo omogočile ergonomsko in udobno nošenje. Na trgu je namreč vse več pripomočkov za nošenje otrok,  ki vedno (žal) niso optimalni. Smo edini v Sloveniji specializirani z nosilkami za nošenje otrok.

mojŠkratek

MojŠkratek se je rodil mami Urški in se ob njej učil, rasel, preizkušal, raziskoval ter se razvijal dolgih 10 let. Z vso ljubeznijo in srčnostjo se je Urška trudila in predajala, da je lahko danes mojŠkratek tako edinstven. Sedaj pa se podaja v najstniška leta in ker bi si mamica rada odpočila, ga je z vsem spoštovanjem oddala v posvojitev. Nova družinica smo mu na široko odprli vrata in ga v svoj topel objem sprejeli mamica Nina, ati Mitja in mali škratek. Trudili se bomo, da bo mojŠkratek še naprej tako prijazen in lep navzven, ter uporaben in iskriv v svoji notranjosti. Glede na to, da je staršem puberteta velik izziv, verjamemo, da se bo kdaj pa kdaj z nami poigral in nam ponagajal. Vendar smo hkrati prepričani, da bo v svojem jedru ostal vsaj tako dober kot je bil do sedaj. Spodbujali bomo tudi njegovo domišljijo in obljubljamo, da bo v kratkem začel še bolj izkoriščati vse svoje potenciale, ki jih ima.

Trgovinica

Nosilke Dodatki k nošenju   Za mamice in škratke   Izbor najlepših daril

Akcija

Darilni programZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.