Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

MOTO EX TREME, SERVIS MOTORNIH KOLES, MARKO DECMAN S.P.

motokros oprema motokros oblacila zascita telesa leatt ljubljana


Stožice 46, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
Prikaži web

Motokros oprema, motokros oblacila, zašcita telesa, Leatt

V podjetju MOTO EX TREME vam že 20 let nudimo strokovna popravila, nastavitve ter predelave motokros in enduro motorjev. Smo zastopnik vrhunskih znamk, ki skrbijo za najboljšo nego ter nadgradnjo vašega motorja ter kompletno zašcito vašega telesa.

Ukvarjamo se s prodajo rezervnih delov motokros motorjev. Poleg tega imamo na voljo bogato izbiro zašcitne opreme priznane znamke Leatt, ki sodi v svetovni vrh izdelovalcev zašcitne opreme in oblacil za motokros in DH (downhill) kolesarje. So prvi ki so naredili vratno opornico, sedaj pa ponujajo zašcito za kolena, komolce, telesa, rok in kot letošnjo novost vrhunske, lahke ter izredno varne celade.

Naš prodajni program znamke Leatt si lahko ogledate v naši spletni trgovini, kjer imamo poleg zašcitne opreme tudi bogato ponudbo rezervnih delov in dodatne opreme za motokros motorje. Na zalogi imamo vec kot 1500 artiklov.

Predstavitev novih Leatt celadPoleg zašcitne opreme Leatt naš prodajni program vkljucuje širok izbor izdelkov blagovnih znamk kot so: Twin Air, Zeta, DRC, TMV, Haan in VHM.

Strankam nudimo narocanje rezervnih delov motokros motorjev, narocanje na servis vašega motorja in svetovanje. Ponosni smo na obsežno znanje s podrocja vzmetenja, s cimer strankam omogocamo prilagoditev sistema glede na tip vožnje in terena.

Za dodatna vprašanja nas poklicite na številko 031 240 112 ali nam pišite na naslov info@motoextreme.si in z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu opreme ali predelavi in nastavitvah vašega motokros motorja. Naš celoten prodajni program vam je na voljo tudi v naši spletni trgovini. Na zalogi imamo vec kot 1500 artiklov.

Motokros oprema, motokros oblacila, Leatt - MOTO EX TREME, SERVIS MOTORNIH KOLES, MARKO DECMAN S.P.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.