Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

HERAG, SPECIALIZIRANA TRGOVINA Z VINI IN ALKOHOLNIMI PIJAČAMI, D.O.O.

najboljsa slovenska buteljcna vina bled


Ljubljanska cesta 4, 4260 Bled
...... Prikaži tel

Najboljša slovenska buteljčna vina
Trgovina Vino, HERAG d.o.o. vam nudi najboljša slovenska buteljčna vina, italijanska vina, degustacije vin za večje in manjše skupine.

V trgovini Vino vam nudimo bogato izbiro odličnih slovenskih in italijanskih vin. V naši zalogi vin imamo pravo vino za vsak okus in vsak žep. Poleg vin strankam nudimo tudi pokušanja in degustacije vin za skupine in posameznike. Pri vseh degustacijah postrežemo z okusnimi prigrizki. Nudimo tudi pestro izbiro vrhunskih žganih pijač.

Za odlična slovenska in italijanska buteljčna vina nas obiščite v trgovini Vino v trgovskem centru Bled, na naslovu Ljubljanska cesta 4, Bled. Na izbiro imamo več kot 100 najboljših italijanskih vin in bogato izbiro vrhunskih slovenskih vin.
Italijanska vina:
Slovenska vina:
Penine
DELOVNI ČAS: Trgovina s slovenskim in italijanskim vinom, Vino Bled vas pričakuje vsak dan od 11.00 do 22.00 ure. Poleg bogate izbire vin, ponujamo tudi slovenske izdelke vrhunske kakovosti, kot so ekološko hladna stisnjena olja (makovo olje, cedrino olje, janeževo olje, olje črne kumine, olje iz jedrc mareličnih koščic) in italijanske izdelke, kot je oljčno olje in namazi iz Toscane.  

Degustacije vin
Vsak dan od 11.00 ure do 22.00 degustacija vin, za večje skupine do 40 prosimo za predhodno rezervacijo termina. Za dodatna vprašanja o naši ponudbi nas pokličite na 031 313 620 Helena, 031 622 088 Rastko ali na elektronski naslov helena.karaic@gmail.com.

Najboljša slovenska buteljčna vina - Vino, HERAG d.o.o.


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.