Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

SAŠA PRIMOŽIČ S.P. POSLOVNE STORITVE IN PRODAJA

najem gliserja najem jahte najem barke trzin


Reboljeva ulica 40, 1236 Trzin
...... Prikaži tel
Prikaži web

Najem gliserja, najem jahte

V podjetju SAŠA PRIMOŽIČ S.P. Poslovne storitve in prodaja nudimo najem gliserja - barke, najem plovila vrhunske kakovosti po ugodni ceni. Za vse ljubitelje navtike ali tiste, ki si želijo zabavnega oddiha na vodi.

Najem gliserja, najem jahte

Hiša na valovih ima v svoji navtični čarter ponudbi motorno plovilo, posredujemo pa tudi pri najemu preko 50 jadrnic. Plovila lahko najamete s posadko ali brez. Izbirate lahko med plovili dolžine od 6 pa do 15 metrov znamk Lexmar, Blumar, Bavaria, Beneteau in Rodman. Poskrbeli smo tudi za varčnost saj so plovila nova in opremljena z najvarčnejšimi diesel motorji. V nizki sezoni nudimo visoke popuste. Tako lahko pred sezono preizkusite plovilo ali pa se podate na posezonski navtični oddih občutno ceneje. Hiša na valovih je tudi del mednarodnega sistema Yacht booker, preko katerega potekajo vse rezervacije in jamstva kvalitetne storitve. Izbrano plovilo lahko rezervirate direktno na spletu, ali med 7.00 in 21.00 uro na 040 452 012.

Prodaja plovil

Vse, ki zanima nakup motornega plovila nudimo nova in rabljena plovila po najboljših nakupnih pogojih za odkup čarterskih plovil iz naše flote ali nakup novega plovila. Pri nas kupljena plovila vzamemo v svojo floto in poskrbimo za privez, servis, vzdrževanje… Čarter upravljanje pri Hiši na valovih se precej razlikuje od tipičnega upravljanja z plovili. Pri nas sami določite kdaj in za koliko časa ponudimo plovilo za najem, torej oddajamo plovilo ko ga vi ne uporabljate. V večini primerov je bolje kupiti eno leto oziroma eno sezono staro motorno plovilo, saj se v prvi sezoni pojavi in odpravi večina napak, ki pa se pojavljajo pri večini novih plovil. Bistvo je tudi, da lahko pri nas takoj dobite polno opremljeno motorno plovilo, praktično se lahko za nakup odločite iz danes na jutri brez zamudnega čakanja na plovilo. Dodaten plus pa je da lahko plovilo prej najamete in preizkusite.    

Navigacijska oprema

Na plovilih uporabljamo navigacijsko opremo Raymarine, Garmin in Navman Za najem ali nakup pokličite ali nas obiščite. Med svojim oddihom svobodi na morju dodajte še svobodo na kopnem z najemom avtodoma. Našo ponudbo standardnih in nadstandardnih avtodomov si oglejte na: http://www.adriatik.si/. Za dodatna vprašanja vam je na voljo g. Peter Žonta na telefonski številki: +386 (0)31 781 022 ali elektronski pošti: info@adriatik.si.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.