Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

BIZZONE, POSREDNIŠTVO PRI PRODAJI RAZNOVRSTNIH IZDELKOV DOMINIK KOŠIČ, S.P.

najem jadrnice najem plovil online najem plovil last minute rimske toplice


Pod Kojzico 7, 3272 Rimske Toplice
...... Prikaži tel
Prikaži web

Najem jadrnice, najem plovil online, najem plovil last minute

V podjetju BIZZONE - NAUTIC TOURISM se že več kot 15 let ukvarjamo z navtičnim turizmom. Naš namen je omogočiti enostaven dostop do dopustovanja na jadrnici vsem ljubiteljem morja, sonca in dobre morske hrane. Naše dolgoletne izkušnje z oddajanjem plovil in organizacijo križarjenj zagotavljajo brezskrbno in zabavno počitnikovanje na vodi tako za jadralce začetnike, kot za izkušene jadralce. Naša ponudba je primerna za družine, skupine študentov ali podjetnike, prav tako pa zadovoljimo še tako zahtevne jadralce, ki želijo jadrnico za sodelovanje na regati.

V preteklosti je jadranje pomenilo prestižno preživljanje dopusta. Danes pa je križarjenje z jadrnico dostopno skoraj vsakomur.

Partnersko sodelujemo z 32 charter podjetji in lastniki plovil iz Slovenije in Hrvaške, zato lahko našim strankam zagotavljamo ugodne cene in široko ponudbo najema plovil.

NAJEM PLOVIL

Najem plovila je pri nas hiter in enostaven. Vse lahko opravite preko ON-LINE BOOKING sistema, kjer vpišete željen tip jadrnice, termin najema in posebne želje.

Več o najemu plovil si preberite v zavihku Ponudba podjetja ali obiščite našo uradno spletno stran.

KRIŽARJENJE Z JADRNICO

Križarjenje z jadrnico vam bo popestrilo dopust in družinske počitnice. Naučili vas bomo osnovnih pomorskih veščin, uživali boste v domačih dalmatinskih specialitetah, plavali boste v kristalno jasnem morju, spoznali nove zanimive ljudi in kraje in uživali v soncu, morju in vetru.

Več o naši ponudbi križarjenj si poglejte v zavihku Ponudba podjetja ali na naši uradni spletni strani.

Za prijave in informacije smo vam na voljo:

ŠOLA JADRANJA IN MORNARSKIH VEŠČIN

Nudimo programe začetniških, nadaljevalnih in regatnih tečajev jadranja. Naši tečaji potekajo v zabavnem in sproščenem vzdušju, kjer vas naši inštruktorji naučijo vseh pomorskih veščin, situacij in postopkov, ki jih boste potrebovali za samostojno vodenje plovil.

Podrobnosti o naši ponudbi jadralnih tečajev si preberite v zavihku Ponudba podjetja ali na naši uradni spletni strani.

Za prijave in informacije smo vam na voljo:

NAJ JADRANJE POSTANE TUDI VAŠA NAVADA!

"YACHTING BIZZONE" - Nautic TourismZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.