Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

POSREDNIŠTVO IN DAJANJE VOZIL V NAJEM LIMOSI, BOŠTJAN KOŠIR S.P.

najem limuzine najem porocnega avtomobila najem ameriske limuzine gorenja vas


Brebovnica 3, 4224 Gorenja vas
...... Prikaži tel
Prikaži web

Najem limuzine, najem poročnega avtomobila, najem ameriške limuzine

Najem limuzine - Limosi, Boštjan Košir s.p., je podjetje, ki je z vami in vam nudi svoje usluge od leta 2009. Smo prijeten, komunikativen in zanesljiv tim, ki vam nudi najem ameriške limuzine za vse svečane priložnosti. Ponujamo vam nadstandardni prevoz po vaši želji.


Najem limuzine za poroke

Vse svečane dogodke, kot so poroka, maturantski ples, obletnice, poslovna srečanja, ali romantičen večer ob steklenici penine lahko popestrimo z prevozom v prestižni ameriški limuzini. Dogodek vam bo zagotovo ostal spominu. Si želite biti zvezda? Vsak bi si ob gledanju James Bonda zaželel, da bi lahko bil on in stopil iz osem metrske prestižne limuzine ter užival ob pogledu množice. Med vožnjo lahko uživate ob pijači iz bara, se zabavate ob poslušanju glasbe ali gledanju televizije. Vzdušje pa si lahko popestrite z različnimi svetlobnimi efekti. Postanite filmski junak in nas pokličite ter se prepustite središču pozornosti. Nudimo vam najem 9 metrske bele luksuzne ameriške limuzine Lincoln town car z vrhunsko notranjo opremo in osebnim šoferjem, za dobro razpoloženje poskrbi naša ekipa LIMOSI. Naša bela limuzina »bela lepotica« bo vedno okronala posebne osebne ali poslovne dogodke, ki kličejo po zasluženem prestižu in vam vse zadeve polepšala in olajšala. V razkošni notranjosti se lahko do 8 oseb razvaja. Tako s pijačo iz bara, ob gledanju LCD TVja z DVD predvajalnikom, poslušanju odlične glasbe z cd-mp3 predvajalnikom, limuzina nudi tudi možnost zasebnosti s premično predelno steno, komuniciranje z šoferjem po interfonu in še veliko več. Ne odlašajte, privoščite si luksuzno razkošje, za vašo posebno priložnost! Za boljšo predstavo si lahko ogledate našo galerijo, saj slika pove več kot tisoč besed. Za več informacij obiščite našo spletno stran ali pa nas kar kontaktirajte. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vas popeljali na vašo svečano prireditev. Dosegljivi smo preko spletnega obrazca in telefonske številke. Se že v naprej veselimo vašega klica!

Najem limuzine, najem poročnega avtomobila, najem ameriške limuzine - Limosi.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.