Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

GEP-ART, izdelava naravnih daril, storitve in trgovina, Gregor Sojer s.p.

naravna darila emma ljubljana


Mala vas 29, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email
Prikaži web

Naravna darila Emma smo slovensko družinsko podjetje iz Ljubljane predano ročni izdelavi naravnih izdelkov za nego kože, domačih gurmanskih dobrot in pristnih izdelkov slovenske obrti. Z vami smo že od leta 2010! Pri izdelavi naravnih mil in mazil uporabljamo le kakovostna rastlinska olja, naravna eterična in vrhunska negovalna olja, čebelji vosek in slovenska, doma posušena zelišča in dodatke. Vse domače dobrote so počasi in z velikim veseljem ter ljubeznijo izdelane v domači kuhinji. Izdelki iz domačega in eksotičnega lesa so ročno obdelani, fino brušeni in oljeni. Dišeče sveče so izdelane iz naravnega čebeljega, sojinega in palminega voska z naravnimi eteričnimi olji in drugimi naravnimi dodatki. Izdelujemo in pridelujemo sami – od začetka do konca – od semena do pridelka od zeliščnega izvlečka do kozmetičnega izdelka od naše družine za vas in vašo družino. Ker se zavedamo, da je vsak končni izdelek kakovosten samo toliko, kot so kakovostne sestavine, vselej izbiramo le najboljše. Prisegamo na lastno pridelavo in predelavo, na organski izvor, na trajnostno proizvodnjo, na pravično trgovino in na pošten korekten odnos. Vse naše ideje in recepture so ustvarjene, spisane ter ročno izdelane v naši delavnici, v najlepšem mestu na svetu, Ljubljani. Za vsak izdelek nadzorujemo in izvajamo celoten proces, z namenom da vselej ponudimo le najboljše. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/gregor-sojer_2-300x198.jpg Poskusite katerega izmed naših izdelkov ali pa se opogumite in se nam pridružite na poti pridobivanja novih veščin. Že od leta 2010 izvajamo različne izobraževalne in ustvarjalne delavnice. Na delavnicah združujemo moč zdravilnih zelišč z ročnimi spretnostmi in dovršenimi recepturami. Pridružite se nam in popeljali vas bomo iz napornega vsakdanjika v čudoviti svet aromaterapije, zeliščarstva in ročnega izdelovanja naravne kozmetike. http://www.moj-podjetnik.si/wp-content/uploads/2017/02/gregor-sojer_3-300x160.jpg Izbirate lahko med:   VirZanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.