Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

NEGA TELESA, AROMA TERAPIJA, INSOGI TERAPIJA, ANDREJA OBOJNIK S.P.- ČRNA NA KOROŠKEM

nega telesa aroma terapija insogi terapija andreja obojnik s p crna na koroskem crna na koroskem


Koprivna 34, 2393 Črna na Koroškem
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

,,NEGA TELESA,,

Aroma terapija, Insogi terapija, Masaža, 

ANDREJA OBOJNIK S.P.- Črna na Koroškem

O nas

Z masažo izboljšujemo vaše počutje in sproščamo…

Izberite masažo, ki vam najbolj ustreza in je pisana na vašo kožo.

Poleg pravilnega izvajanja tehnik masiranja je ključno tudi, da izberete tisto vrsto masaže, ki ustreza vašim potrebam in željam. Prisluhnite se, vaše telo vam bo hvaležno.

Naravno čiščenje telesa temelji na novi metodi, ki je prišla iz tujine k nam. To je terapija z globinskim čiščenjem. Andreja Obojnik  pa je prva predstavnica globinske terapije v Sloveniji. Če imate kakšne telesne neprijetnosti in nevesta kako se jih znebiti je globinska terapija pravi naslov za Vas.

Pomaga pri raznih alergijah, migrenah, poškodbah in boleznih.

Narejena je na naravni bazi in ne vključuje tablet ali antibiotikov. Svoje storitve pa opravimo kar pri Vas doma. Tako, da nas za kakršno koli informacijo glede storitve.

Pokličite ali pa nam pišite na e-mail naslov. Z največjim veseljem Vam pomagamo do bolj kvalitetnega življenja.

Podjetje Dejavnosti za nego telesa Andreja , pod vodstvom izkušene maserke Andreje Obojnik , je specializirano za različne vrste masaž in nege telesa .

Večinoma se ukvarjajo s tremi vrstami terapij oziroma masaž: 

Globinska terapija z udarnimi valovi 

Ta terapija uporablja prenos  visoko-energijskih akustičnih impulzov  v tkivo na prizadetem območju telesa. Pomaga pri spodbujanju naravnih telesnih procesov zdravljenja, reabsorpciji depozitov kalcija in povečanje metabolne aktivnosti tkiva v okolici.

Terapija je ne invazivna, traja 60 do 90 minut, rezultati pa se občutijo že po prvih obravnavah. Odlična je pri zlomih, zvinih, zategnjenih mišicah, pa tudi pri kronični bolečini.

Insogi terapija 

To je tehnika masaže, ki ne sprošča le fizično, temveč celostno . Je novost pri nas  – podjetje Dejavnosti za nego telesa Andreja je prvo, ki je to vrsto terapije ponudilo na slovenskem trgu. Izjemna je v tem, da ne zdravi le simptomov, temveč tudi išče in odpravlja vzroke težav . Odlična je za odpravljanje psihičnih napetosti,  pa tudi za ravnanje hrbtenice, bolečine v mišicah, odpravljanje krčev, športnih poškodb, akutnega išiasa, za bolečine v hrbtu in glavobole.

Aroma terapija

Aroma terapija je izjemno prijetna nega, ki poteka z najkvalitetnejšimi eteričnimi olji doTERRA.  Med masažo olje nežno vmasiramo v hrbet ali pa podplate. Delujejo protistresno, spodbujajo dobro počutje  in  imunski sistem.

Prodaja eteričnih olj TERRA

To so izjemno kvalitetna olja, naravna čista varna  in učinkovita ne vsebujejo sintetičnih dodatkov, polnil ali pesticidov . Izdelana so iz rastlin, ki rastejo na  na  izbrani lokaciji, v ugodnem podnebju, brez pesticidov , so obrane ob pravem času , pri destilaciji pa se uporablja natančno določena temperatura in pritisk. Kvaliteta je natančno preverjana s strani proizvajalca.

Podjetje Dejavnosti za nego telesa Andreja vam nudi zares profesionalne storitve masaže in nege. Zaupanje strank upravičujejo s kvaliteto in občutkom, predvsem pa s strokovnostjo in dobrim poznavanjem tehnik, ki jih uporabljajo. Vodja podjetja Andreja Obojnik lahko svojo usposobljenost dokaže tudi s certifikati iz ZDA in Avstrije.

Prepustite se sproščujoči in zdravilni negi pod nežnimi rokami strokovnjakov!

Zakaj obiskati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,
  2. zanesljivost in hitra odzivnost,
  3. natančnost,
  4. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,
  5. maksimalno posvečanje strankam,
  6. držanje zastavljenih rokov,
  7. dolgoletne izkušnje,
  8. zadovoljstvo strank.

Stopite v stik z nami!

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.