Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

SILVA MLAKAR - SOBODAJALKA

nocitve paragliding rooms owernights tolmin sobe silva soca tolmin


Čiginj 24, 5220 Tolmin
...... Prikaži tel
Prikaži web

Iščete nočitve v Tolminu? Morda iščete apartma v Tolminu ali apartma na Mostu na Soči oz. okolici? To je prava priložnost za vas. Apartma - sobe Silva se nahaja v dolini Soče - na Tolminskem in ima odlično izhodišče tako za obisk same doline reke Soče, Idrijce, Tolminke in Bače. Od Tolmina in Mosta na Soči je oddaljen 5 km. Ponudba nočitev: APARTMA Bivanje v apartmaju in vsaki izmed naših sob ponuja svojstveno doživetje in prijeten oddih. Želimo, da se pri nas počutite domače in prijetno. Ustvarite si zgodbo po svoji meri, ki jo boste za vedno nosili v srcu. SOBE Sobe imajo svoj vhod, kopalnico in WC, hladilnik, sef, klimo, TV in brezplačno internetno povezavo. Lokacija je zelo primerna tako za posamezne goste, pare, skupine, družine, obiskovalce poletnih glasbenih festivalov, kolesarje, padalce, pohodnike, ljubitelje vodnih športov. DODATNA PONUDBA Brezplačno: Za doplačilo: pranje perila, zajtrk AKTIVNOSTI V Zgornjem Posočju je kar nekaj tematskih kolesarskih poti, ki vključujejo in povezujejo lepoto narave in kulturne dediščine (npr. spust s Kanina in Soška pot na Bovškem, ob Nadiži in v Breginjskem kotu na Kobariškem ter Kosmačeva učna pot na Tolminskem), na posameznih kartah je označena tudi njihova težavnost. Če potrebujete nočitve v Tolminu, potem so sobe Silva pravi naslov za vas!


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.