Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

MIZARSTVO MOLK MOLK ALOJZ S.P.

notranja lesena vrata po meri logatec


Gorenjska cesta 8, 1370 Logatec
...... Prikaži tel
Prikaži web

Notranja, lesena vrata po meri
MIZARSTVO MOLK MOLK ALOJZ S.P.

V MIZARSTVU MOLK smo strokovnjaki za izdelavo in montažo notranjih lesenih vrat. Notranja vrata izdelujemo po meri in željah strank. Strankam smo vedno na voljo za svetovanje in pomoč pri iskanju najbolj primerne in ugodne rešitve. Delo opravimo hitro, natančno in zanesljivo. Skrb za kakovost izdelkov je za nas vedno na prvem mestu. Kakovost naših izdelkov temelji na dolgoletnih izkušnjah, saj mizarstvo MOLK obratuje že od leta 1997 in nadaljuje več kot 88 let dolgo družinsko tradicijo. V tem času smo zadovoljili številne stranke z visokimi zahtevami, prepričani smo, da bomo zadovoljili tudi vas!

Za dodatne informacije o naši ponudbi nas pokličite na 041 693 810 ali elektronsko pošto info@molk.si.

Vabimo vas na ogled naših izdelkov v naš razstavni salon v Logatcu na Gorenjski cesti 8.

Notranja lesena vrata po meri
Vrata izdelujemo v enokrilni in dvokrilni izvedbi, z nadsvetlobami in stranskimi obsvetlobami, v vseh dimenzijah. V naše osnovne izvedbe sodijo: STANDARDNA, MODERNA in STILNA vrata.

Notranja vrata delamo v širokem cenovnem razponu, od navadnih in cenovno ugodnih notranjih vrat, do zahtevnih rešitev. Prilagajamo se vašim željam glede materialov, obdelave in izvedbe, ter seveda dimenzijam.

Lesena notranja vrata izdelujemo iz kakovostnega izbranega lesa smreke, jesena, češnje, macesna, oreha in hrasta.

Izberite vrsto lesa po svojem okusu
Na voljo imamo bogato izbiro okovja in kljuk, za vsak okus.Poleg vrat izdelamo tudi lesen strop in vse ostale elemente, ki tvorijo zaključeno celoto prostora. Naša posebnost so izjemno zahtevne izvedbe lesenih delov prostora. Če si želite ustvariti novo podobo prostora v lesu, se obrnite na nas!

Naš proizvodnji program vključuje ploskovno pohištvo, vgradne omare z drsnimi vrati, les masiva ter furnir. Glavni proizvod pa so notranja vrata po meri, finalno obdelana lakirana in montirana.

Notranja, lesena vrata po meri - MIZARSTVO MOLK MOLK ALOJZ S.P.


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.