Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

NOTRANJA ZAKLJUCNA DELA NEKS, KSENIJA NEDIC S.P.

notranja zakljucna dela neks ksenija nedic s p 2214 sladki


Sladki Vrh 8, 2214 Sladki Vrh
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

Podjetje Notranja zakljucna dela Neks, Ksenija Nedic s.p. iz Sladkega Vrha se ukvarja z montažo pregradnih sten, oken in vrat. Opravljajo pa tudi slikopleskarske storitve barvanja sten in fasad. 

Storitve:

pregradne stene (rigips plošce),

barvanje sten,

barvanje fasad,

menjava oken,

menjava vrat,

barvanje oken/vrat,

brušenje parketov,

sestavljanje/montaža kuhinjskega/gostinskega pohištva.

Pregradne stene
Pregradne stene so odlicna rešitev za hitro in cenovno ugodno pregrajevanje prostorov. Zaradi svojih odlicnih zvocnih, toplotnih ter ognjevarnih lastnosti omogoca široko uporabo v razlicnih objektih, tako stanovanjskih, kot tudi poslovnih. Mavcne montažne stene so relativno lahke in dodatno ne obremenjujejo objekta, njen votli del pa nam služi za razpeljavo razlicne instalacije v steni.

Brušenje parketa
Brušenje parketa izvajamo z novimi inovativnimi rotacijskimi brusilnimi stroji. Prednosti brušenja:

Slikopleskarstvo - barvanje sten in fasad

Izvajamo slikopleskarstvo od osnovnega pleskanje do zahtevnih opleskov v barvi z vsemi obstojeèimi materiali. Tu so še dekorativni ometi, grobo in gladko pleskanje na vse mogoce podlage, saj pleskamo tudi vrata in okna ter fasade. 

Montaža kuhinjskega pohištva

Montaža kuhinje je zahteven proces, ki združuje natancnost, predvidljivost, poznavanje materialov in še in še. Za lažjo montažo je zelo dobro ali pa skoraj nujno vedet kakšno postavitev kuhinje bomo imeli. S svojimi storitvami nastopamo po celotni Sloveniji.Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.