Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

AVTOELEKTRIKA FUŽIR, MIHA FUŽIR S.P.

Obnova alternatorja, obnova zaganjača, obnova ročne zavore


Lepa Njiva 21, 3330 Mozirje
...... Prikaži tel
Prikaži web

Obnova alternatorja, obnova zaganjača, obnova ročne zavore

Avtoelektrika FUŽIR, Miha Fužir s.p. je podjetje, ki je z vami že od leta 2010. Naše podjetje vam popravi vse vrste okvar avtoelektrike (obnova alternatorjev, obnova zaganjača, obnova ročne zavore, ...).
Naša popravila so konkurenčno ugodna in kvalitetna. Na zalogi imamo vedno najpogosteje potrebne rezervne dele, tako, da je popravilo izvršeno v najkrajšem možnem času. Poleg avtoelektričarskih in avtomehaničnih popravil nudimo tudi trgovino z rezervnimi deli za avtoelektriko, avtoelektroniko, avto klime, avtomehaniko in vlečne kljuke.

Naša vizija je zagotoviti kvalitetno in ugodno storitev, vgrajevati kakovostne materiale, ter zadovoljiti naše stranke. Smo prijazen in strokovno usposobljen tim, ki vam z rednimi izobraževanji in dolgoletnimi izkušnjami ter modernimi avtodiagnostičnimi in klimatskimi polnilnimi napravami nudi zelo kvalitetne in hitre usluge, na področju avtoelektrike in avtomehanike, za vse tipe osebnih vozil.

Zavedamo se, da sta kakovost dela in vaše zadovoljstvo na prvem mestu za kar skrbimo vsi zaposleni v podjetju. Zaupajo nam mnogi, zaupajte nam tudi vi.

POTREBUJETE NOV ALTERNATOR? OBNOVO ZAGANJAČA ALI ROČNE ZAVORE? MOGOČE LE PREVENTIVNI SERVIS VAŠEGA VOZILA?

Avtoelektrika FUŽIR, Miha Fužir s.p., smo pravi naslov za vas! Ne odlašajte kontaktirajte nas še danes!

Oglejte si našo ponudbo, tu in na naši spletni strani! Za vsa dodatna vprašanja smo vam dosegljivi preko kontaktnega obrazca in naše telefonske številke!

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam svetovali, le najboljše za vas in vašega jeklenega konjička!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.