Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

OČALNA OPTIKA NOVAK MARJANA, S.P.-SENOVO

ocalna optika novak marjana s p senovo senovo


Trg rudarjev 1, 8281 Senovo
...... Prikaži tel
...... Prikaži tel
...... Prikaži email

,,OČALNA OPTIKA, OKULISTIČNI PREGLEDI,,

NOVAK MARJANA, S.P.-Senovo

Je tudi WEE PARTNER
doživite novi WEE občutek, skenirajte nas in seveda našo QR kodozbirajte in koristite popuste (na spletu in v fizičnih trgovinah)…. če želite tudi vi postati Wee PARTNER in  s tem privabiti čimveč kupcev v svoje trgovine in lokale, ter jim omogočiti mobilni plačilni sistem, pri tem pa še dodatno zaslužiti, nas kontaktirajte.
brezplačno registrirate in si na svoj mobilni telefon naložite WEE aplikacijo ter jo preizkusite v praksi.

http://www.weeconomy.com

Očalna optika Novak  ima sedež na naslovu Trg Rudarjev 1  v Senovem, delujemo pa tudi v naši poslovni enoti Kozje (ZD Kozje).

V naši ponudbi imamo bogato izbiro različnih korekcijskih in sončnih očal po izredno ugodnih in konkurenčnih cenah.

Nudimo vam tudi kontaktne leče in ostalo dodatno opremo. Za celovito ponudbo so vam na voljo tudi storitve pregledov vaših oči in očesnega ozadja. Očesne preglede opravljamo tako na koncesijo kot tudi za samoplačnike.

Za vsa vprašanja, vezana na okulistični pregledi na zdravstveno kartico Senovo smo vam na voljo.

OKULISTIČNI PREGLEDI 

Naročite se lahko preko telefona, facebooka, e-maila (novak.optika@gmail.com) ali se oglasite pri nas osebno.

UV žarki

Škodljivi UV žarki nas ne morejo ujeti le poleti, temveč lahko na naše oči vplivajo tudi pozimi. Strokovnjaki trdijo, da naj bi pretirana izpostavljenost oči UV žarkom višala možnosti za razvoj očesne mrene, zato je pomembno, da se pred njimi zaščitimo tudi pozimi.

S sončnimi očali pa ne boš negovala le zdravje svojih oči, temveč tudi občutljivo kožo okrog oči, torej predel, ki je najbolj nagnjen k nastanku (prvih) gubic, tudi zaradi mrščenja zaradi sonca.

Sončna očala ne varujejo le pred soncem, temveč oči zaščitijo tudi pred vetrom in delčki prahu ter posledično pred izsušenostjo, kar je zelo pomemben podatek za tiste, ki nosijo leče. Ker varujejo pred raznimi delčki v zraku, preprečijo tudi poškodbe roženice.

Vas očala motijo

Vas očala motijo, se vam pojavlja dvojni vid ali pa se vam po daljšem branju pojavijo glavoboli? Vam očala ne služijo več, kot so nekoč in so vaše oči pogosto utrujene? Če ste na katero od zastavljenih vprašanj odgovorili z da, bi morali razmisliti o obisku okulistične ambulante. Okulistične preglede izvajamo tudi pri nas z Dr. Oberč na SENOVEM.

Okulistični pregledi se izvajajo na zdravstveno kartico, čakalna doba pa je največ 2 tedna.

Kontaktne leče

Kontaktne leče so popoln nadomestek očal. Namenjene so tako mladostnikom, osebam v srednjih letih kot tudi starejšim. S svojo preprosto uporabo in udobnostjo so spremenile kakovost življenja mnogih.

Po posvetu z očesnim zdravnikom se lahko odločite za mesečne, dnevne ali tedenske kontaktne leče. Dokazano pa je tudi, da psihološko na človeka vplivajo zelo pozitivno. Svoj skrbno izbran optični pripomoček, pa si lahko zagotovite tudi v naših optikah.

Poletje se začenja, s tem skrb za zdrav duh v zdravem telesu…

Nudimo stekla primerna za vsak šport ali pa le za nedeljski sprehod:

– polarizacijska stekla – NXT polarizacijska stekla ( nelomljiva) – NXT stekla (nelomljiva) – barvana stekla

Lahko vam jih vgradimo v Ukrivljena športna in sončna očala in dobili boste najtanjša in najlažja stekla z najboljšimi optičnimi lastnostmi.

Pri izbiri modela vam svetuje optik, torej hitro po očala in v naravo športat..

Nekaj razlogov zakaj nositi sončna očala

Sončna očala so odličen modni dodatek. Poleg zagotavljanja stila, pa še imajo druge pozitivne lasnosti, zato vam predstavljamo nekaj ralogov zakaj nositi kvalitetna sončna očala.
Sončna očala ščitijo vaše oči in kožo pred škodljivimi UV žarki.

Izpostavljenost ultravijoličnem (UV) sevanju sončne svetlobe je povezano z razvojem sive mrene in starostne degeneracije makule (rumene pege). Kakovostna sončna očala imajo 100 odstotno zaščito pred škodljivimi UV žarki. Sončna očala tudi zaščitijo občutljivo kožo okrog oči pred UV žarki, ki povzročajo gube in prezgodnje staranje.

Sončna očala zmanjšujejo bleščanje.

Vse površine odsevajo svetlobo. Površine, kot so voda, sneg, in avtomobilska vetrobranska stekla so lahko vzrok zelo močnega bleščanja, ki so moteča za vid. Bleščanje je še lahko posebej nevarno med vožnjo avtomobila, vožnjo motornih koles, pri smučanju, ali vodnih športih.

Sončna očala zmanjšujejo bleščanje za varnejši in udobnejši vid. Polarizirana sončna očala so še posebej učinkovita pri zmanjševanju bleščanja.

Sončna očala za zaščito vaših oči pred vetrom, prahom in umazanijo.

Sončna očala so zaščita pred vetrom. Nošenje sončnh očal zmanjšuje stopnjo izhlapevanja solz in pomaga ohraniti vaše oči vlažne in udobne. Sončna očala tudi ščitijo kontaktne leče pred izsušitvijo in preprečujejo vnos trdih delcev v oči kateri povzročajo odrgnine roženice.

Tesno oprijemanje sončnih očal, kot so športna očala so še posebej učinkovita pri zmanjševanju suhih oči in poškodb od prašnih delcev.

Sončna očala zmanjšujejo obremenjenost oči in glavobole.

Zenica nadzoruje, koliko svetlobe lahko prodre na svetlobno občutljivo mrežnico v zadnjem delu očesa. Pri šibki svetlobi, se zenica poveča, tako omogoči, da v notranjost prodre več svetlobe. Ob močnejši svetlobi, pa se zenica zmanjša in tako prepreči, da ne prodre preveč svetlobe na mrežnico.

Ob zelo močni svetlobi se zenica ne more dovolj zmanjšati, da bi zaščitila mrežnico zato lahko povzroči, da oseba začne mižati. (Mižanje zmanjšuje prostor med zgornjo in spodnjo veko ter dodatno zmanjša količino svetlobe, ki vstopa v oko.) Mišična utrujenost, povezana z mižanjem in nenehno zožena zenica lahko povzroči glavobol in utrujenost oči.

Sončna očala uravnajo količino svetlobe katera doseže oči na bolj udobni ravni ter tako odpravlja potrebo po mižanju in zoženju zenice. S tem se poveča udobje in zmanjša tveganje za glavobole in utrujenost oči.

Zakaj obiskati ravno nas?

  1. Vrhunska kvaliteta storitev,

  2. zanesljivost in hitra odzivnost,

  3. natančnost,

  4. odlično razmerje med kvaliteto in ceno,

  5. maksimalno posvečanje strankam,

  6. držanje zastavljenih rokov,

  7. dolgoletne izkušnje,

  8. zadovoljstvo strank.


Stopite v stik z nami!   
 

Če želite o nas izvedeti več podrobnosti, nas pokličite ali nam pišite.

Z veseljem vam bomo pomagali!Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.