Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

STRIKAN PODJETJE ZA PROIZVODNE, TRGOVINSKE IN TRANSPORTNE STORITVE, D.O.O., LJUBLJANA, REŠKA UL. 11

odkup prodaja sivalne opreme profesionalna sivalna oprema ljubljana


Reška ulica 11, 1000 Ljubljana
...... Prikaži tel
Prikaži web

Odkup, prodaja šivalne opreme, profesionalna šivalna oprema

Podjetje Strikan d.o.o. se že več kot 20let ukvarja z odkupom in prodajo tekstilnih strojev in opreme. Zato smo eno vodilnih slovenskih podjetij na področju šivalne, likalne in krojilne tehnike. Podjetje sedaj nudi največjo izbiro rabljenih in novih šivalnih strojev, strojev za krojenje in likanje. Prisotno je v konfekciji tekstila, usnja, oblazinjenega pohištva, obutve, vezenja in v avtomobilski konfekciji. Podjetje ima ves čas na zalogi stroje, ki jih potrebujete in tudi svetuje pri izbiri stroja ali opreme. Med drugim ponuja servis, pomožno opremo kot so rezervni deli, igle, škarje, aparati in ostali pripomočki za podporo pri rešitvi vaših morebitnih problemov. Pri prodaji rabljene in nove opreme nudimo tehnično podporo ter garancijo in smo vedno pripravljeni našim kupcem ustreči z dobrim servisom in nasvetom. To je za vas tudi prednost, saj lahko morebitne težave odpravite z našo pomočjo v najkrajšem času in tako prihranite čas in denar. Naše poslanstvo je, da z visokim strokovnim znanjem svojih zaposlenih in s kakovostjo naših proizvodov ter storitev kupcem zagotavljamo inovativne in celovite rešitve na področju šivanja, krojenja in likanja, ter vzdrževanja profesionalne šivalne opreme.

POTREBUJETE NOV ŠIVALNI STROJ? MORDA LE SERVIS STAREGA? 

Strikan d.o.o. smo pravi naslov za vas! Nudimo vam celovite rešitve na področju šivanja, krojenja in likanja. Od nove profesionalne šivalne opreme, pa vse do vzdrževanja le-te, dobite na enem mestu! Ne odlašajte, kontaktirajte nas že danes! Z veseljem vam bomo svetovali in skupaj z vami, našli najboljšo rešitev za vas! Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte preko naše telefonske številke! Ne spreglejte naše obširne ponudbe in spletne strani. 


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.