Moj
podjetnik

Poslovni partnerji

KAR MINEKS, TRGOVINA, POSREDNIŠTVO IN STORITVE, D.O.O., KRANJ

odkup vozil po sloveniji gotovinski odkup vozil prodaja rabljenih vozil kranj kranj


Drulovka 23E, 4000 Kranj
...... Prikaži tel
Prikaži web

Odkup vozil po Sloveniji, gotovinski odkup vozil, prodaja rabljenih vozil Kranj

KAR MINEKS d.o.o.
Odkup vozil po Sloveniji, gotovinski odkup vozil, prodaja rabljenih vozil Kranj - vse to in še več! Poslujemo s dolgoletno tradicijo in dolgoletnimi izkušnjami (20 let) ter s številnimi zadovoljnimi strankami. Poslujemo z dolgoletno tradicijo in dolgoletnimi izkušnjami (20 let) ter s številnimi zadovoljnimi strankami. Bi radi prodali vaš osebni rabljeni avtomobil? Izpolnite naš spleti obrazec in oglasimo se Vam v najkrajšem možnem času. Dosegljivi smo vse dni v tednu! Pokličite nas ali nam vašo ponudbo pošljite na mail. Odgovorimo vam v čim krajšem možnem času po prejetju sporočila. Dogovorili se bomo za ogled vozila. Vaše vozilo ocenimo po dogovoru, kar se da dobro ter glede na naše zmožnosti za nadaljnjo prodajo vozila. V primeru dogovora je prepis lastništva takoj. Prepis je možen samo z lastnikom vozila, ki dokaže lastništvo z ustreznimi dokumenti, lahko tudi notarsko overjeno pooblastilo za uporabo in prodajo vozila. Odkupljeno vozilo se odjavi iz prometa, neizkoriščeno zavarovalno premijo ter cestnino vam nakažejo na vaš TRR. Odkupno ceno vozila bomo določili na podlagi EUROTAXA ter na podlagi trenutnih cen. Ob nakupu vam za odkupljeno vozilo TAKOJ IZROČIMO GOTOVINO, ali vam nakažemo na vas bančni račun. Vsa odkupljena vozila naložimo na avtovleko in odpeljemo na naše stroške.

Gotovinski odkup rabljenih avtomobilov
Prodaja rabljenih vozil
Avtovleka Ob nakupu vozila avto naložimo in odpeljemo na NAŠE STROŠKE:
 
Odkup vozil po Sloveniji, gotovinski odkup vozil, prodaja rabljenih vozil Kranj


Zanimivosti

Razpisi

Koristne informacije

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN ZAKUP OGLASNEGA PROSTORA NA PORTALU MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU.
1. Splošni pogoji poslovanja

veljajo za vse telefonske dogovore o oglaševanju in zakupu oglasnih površin podjetja MEDIAORBIS d.o.o.(izvajalec) in posebne akcije, ki se izvedejo na osnovi dogovorov (distribucije ipd.). Narocnik z narocilom po telefonu potrjuje, da je s splošnimi pogoji poslovanja seznanjen. Ce je narocnik posrednik med oglaševalcem in medijem, je dolžan o splošnih pogojih seznaniti oglaševalca. Ce so z letno pogodbo doloceni drugacni pogoji poslovanja, veljajo ti.
2. Odstopanja od splošnih pogojev so možna samo na podlagi pisnega dogovora med narocnikom in izvajalcem.
3. ODGOVORNOST NAROCNIKA ZA VSEBINO OGLASNEGA SPOROCILA
Narocnik prevzema popolno odgovornost za vsebino oglasnega sporocila in je v primeru kršenja zakonodaje, avtorskih pravic ali podobnega spora, dolžan poravnati izvajalcu vso nastalo škodo, vkljucno s sodnimi in odvetniškimi stroški. Ce bi se moralo oglaševanje zaradi odlocbe inšpekcije ali sodne prepovedi koncati predcasno, je narocnik dolžan vrednost oglaševanja poravnati v celoti. Izvajalec lahko tudi odkloni objavo, ce je iz obcega vidika nesprejemljiva.
V kolikor bi torej izvajalcu nastali kakršnikoli stroški, povezani z vsebino objave (morebitne tožbe, nasprotne tožbe ali pritožbe tretjih oseb in podobno), mu jih je narocnik dolžan v celoti povrniti. Narocnik se tudi zavezuje, da bo vstopil v vse morebitne spore in postopke, ki bi se zoper izvajalca vodili zaradi izvršitve narocnikovega narocila, ter da jih bo vodil na nacin, da bodo zašciteni interesi izvajalca. Vse navedeno bo narocnik storil na svoje stroške.
Vsi oglasi v tujem jeziku morajo biti oddani in objavljeni tudi v slovenskem jeziku. Stroške prevoda placa narocnik. Oglasi ne smejo vsebovati goljufive ali žaljive vsebine. Prav tako ni dovoljeno oglaševanje z negativno promocijo. Oglas ne sme zavajati uporabnika.
4. POSTOPEK NAROCANJA STORITEV MOJA-DEJAVNOST.SI IN RUMENE-STRANI.EU
Narocnik je kontaktiran s strani podjetja MEDIAORBIS d.o.o. preko telefona. Izvajalec je dolžan narocniku pojasniti vse storitve, nacine placila ter ceno narocniku. Narocilo storitve ni obvezno, izvajalec jo izvede samo v primeru telefonske potrditve s strani narocnika po temu ko je seznanjem z ceno ter storitvo samo.
5. CENA, PLACILNI ROKI
Cenik oglaševanja je na voljo na sedežu izvajalca in narocnik je seznanjem z njim med postopkom telefonskega narocanja storitve. Placilni rok za oglaševanje je 10 dni od zacetka oglaševanja, razen ce ni med postopkom narocanja drugace dogovorjeno. Izvajalec si pridržuje pravico zahtevati zavarovanje placila oziroma predplacilo. Narocnik ima 8 dni po prejemu fakture pravico do reklamacije fakture, v nasprotnem primeru izvajalec šteje, da je narocnik fakturo v celoti sprejel in morebitnih kasnejših reklamacij ne upošteva.
Ce narocnik ne poravna celotnega zneska racuna v dolocenem roku, se mu zaracunajo zakonite zamudne obresti.